Wrażenia po V VAG Nysa 2011
- Sergio 89
- Grupa Opolska

- Kontakt:

- buniek1984
- Nowicjusz

- Kontakt:
To była nagroda za jeżdżenie wokół zlotu i gazowanie vr-ki powinni cie wywalić tak jak i innych tobie podobnychArek... pisze:Witam impreza udana i naprawde na duzy plus, ogolnie CHCIAŁEM BAAAARDZO PODZIĘKOWAĆ ZA ZATRZYMANIE SIE I POMOC PRZY ROZWALONYM ZIELONYM PASSACIE B4, srebrna bora na czarnych tablicach i srebrny golf 4USA prosił bym chłopakow o odezwanie sie na pworaz koledzy z czarnych MK IV jeden 3d i 5d z v5 pod maska tez prosze sie odezwać na pw
- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
No duzo aut duzo nowych twarzy impreza udana na maxa szkoda tylko ze gadżetów z Nysy mieli malo do sprzedani szybko się skończyły
VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
Jaszczur i cala reszta pomocników i organizatorów: chylę czoła nisko kłaniając się w pas. Brakuje mi słów, aby opisać ogrom pracy który wykonaliście, aby ten zlot się odbył. Recenzje organizacyjne są wspaniałe co tylko świadczy o tym, że zmierzacie do doskonałości. NIe poddawajcie się, bo myślę że mimo zmęczenia i kilku nic nie znaczących incydentów (ale to 1% całego zlotu) cała wdzięczność miłośników VAG którzy mieli przyjemność dzięki Wam spędzić super weekend wynagrodzi Wam ten wysiłek.
Dziękuję też wszystkim, którzy wiedzieli co to kulturalna zabawa
Ja niestety wpadłem tylko na parę godzin dziś .... i okazało się ,że naklejek już nie było ...
szkoda trochę ,,, i żałuję ,że nie dałem rady w sobotę być od początku ...
Imprezka fajna ..... pozdrawiam wszystkich
Imprezka fajna ..... pozdrawiam wszystkich
Miarą inteligencji człowieka-jest umiejętność szukania w Google
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
MK IV Variant AGR NAPĘDZANY przez ON
SlawekNR pisze:I oczywiscie najbrdziej zalazl mi za skore typ z polo
IMPREZA SUPER gdyby nie buractwo z polo 1.2 (niebieskiego)twix87 pisze:tylko to buractwo![]()
też pozdrawiam kolegę z czerwonego polo masz zajebisty dźwięk przy oddcince
![]()
OEM+ USA 25th Anniversary ==> viewtopic.php?f=89&t=395742
- czarny9999
- Mały gagatek

przynajmniej jeden przeprosiłSergio 89 pisze: chcialem wszystkich przeprosic za odcinke za duzo filmow sie naogladalem na nastepna nyse bedzie cisza i spokoj jeszcze raz przepraszam
Imprezka mega fajna, pełno aut fajna atmosfera , pozdrowienia dla opolskiej że w końcu mogłem was poznać , pogadać z wami , napić się i takie tam (oj tam oj tam) .
Fakt niektórych buraków to przydałoby się już w piątek powyganiać, a ten koleś na ścigaczu też przeginał ostro, wogule to jak byłem na chwilke przy bramie , to właśnie jeszcze go wpuścić nie chcieli, "podobno" ma vaga ale mu się zepsuł
podziekowania organizatorom i wszystkim którzy byli i stworzyli taką impreze
co prawda byłem tylko pół soboty (jak to się mówi "obowiązki firmowe") ale uważam, że było naprawdę rewelacyjnie
piękne auta, idealna miejscówka, idealna pogoda - czego chcieć więcej 
za rok obowiązkowo jadę... w tym roku niestety siła wyższa - szkoła...
trzeba być, żeby tak rozj*** autko...
hahaha jakim debilemLisek86 pisze:znalazla sie i fotka naszego mistrza

Impreza pierwsza klasa, zresztą jak co roku. Gratulacje i podziekowania nalezą sie Wam (organizatorzy), Nam (uczestnicy) i Im (sponsorzy).
DO ZOBACZENIA ZA ROK !!!
p.s
Mam kilka uwag :
1. dlaczego w pierwszy dzień widywane były aua inne niż VAG ?
2. temperować wieśniaków np niebieska polówka, czerwony mk3 rej OP (luj cały czas kurzył, już miałem ochote isc mu zajeb..ć ale powstrzymano mnie
)
DO ZOBACZENIA ZA ROK !!!
p.s
Mam kilka uwag :
1. dlaczego w pierwszy dzień widywane były aua inne niż VAG ?
2. temperować wieśniaków np niebieska polówka, czerwony mk3 rej OP (luj cały czas kurzył, już miałem ochote isc mu zajeb..ć ale powstrzymano mnie
ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA ECUDIAG www.ecudiag.pl
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
Hamownia klucze immo naprawa sterowników radio code
Wrocław 793-195-950
Regeneracja wtryskiwaczy CR wszystkich marek
-
jaszczur
- Mistrz KieroVWnicy

- Kontakt:
daj mi na pw cały nr jak pamietaszLucki pisze:. temperować wieśniaków np niebieska polówka, czerwony mk3 rej OP
Lucki, to byly auta wczasowiczow ktorzy tam mieli wynajete domki i nie byli zwiazani ze zlotem?
Podziekowania organizatorom za fajna impreze, bylem tu pierwszy raz i za rok tez tu bede
Dla Ygd ze mnie przywioz i zawiozl
oraz calej reszcie ludzi ktorych poznalem i starym bywalcom za goscine.
Co do trabienia, katowania silnikow to dla takich ludzi powinien byc stworzony regulamin, skoro nie potrafi sie zachowac to wypad ze zlotu i niech kaca te silniki u siebie pod klatka....
Podziekowania organizatorom za fajna impreze, bylem tu pierwszy raz i za rok tez tu bede
Co do trabienia, katowania silnikow to dla takich ludzi powinien byc stworzony regulamin, skoro nie potrafi sie zachowac to wypad ze zlotu i niech kaca te silniki u siebie pod klatka....
Ostatnio zmieniony ndz cze 05, 2011 23:36 przez k3fir, łącznie zmieniany 1 raz.