Wiec chodzi mi o to zebyscie łopatologicznie opisali mi jak podlaczyc ten zestaw. Bede bardzo wdzieczny. Nizej podaje zdjecia sprzetu :
 Wiec chodzi mi o to zebyscie łopatologicznie opisali mi jak podlaczyc ten zestaw. Bede bardzo wdzieczny. Nizej podaje zdjecia sprzetu :

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP

nie wiem czy laik by rozkminił to co napisałeś, Kuba CH 1 - i CH 4 + to jest mostek a bynajmniej w każdym wzmaku jest taki mostek.bogib184 pisze: (czyli mono + z głośnika do plusa Mono i - z głośnika do minusa Mono)

i podejrzewam, że wzmak dostał w palnik bo słabo bujał tego suba i jest efekt w postaci zjaranych końcówek mocy.
 i podejrzewam, że wzmak dostał w palnik bo słabo bujał tego suba i jest efekt w postaci zjaranych końcówek mocy.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości