Siemka. Nisko siedzi furkavwbartus pisze:VWitam wszystkich cabriomaniakow

za info na temat czerwonego cabrio z okolic Grodziska Maz...
  za info na temat czerwonego cabrio z okolic Grodziska Maz... 
  podobnie jak większość. Jestem ogromnie zadowolony!
  podobnie jak większość. Jestem ogromnie zadowolony!

Jestem zadowolony. Uważam że cena wporządku tym bardziej że naprawde w środku jest bardzo zadbana...Wszystko seria, mały ubytak na tapicerce na drzwiach ale to duperela. Podgrzewanie foteli i cała reszta elektryki wszystko działa, nagrzewnica też super. Poprostu konkret
   Jestem zadowolony. Uważam że cena wporządku tym bardziej że naprawde w środku jest bardzo zadbana...Wszystko seria, mały ubytak na tapicerce na drzwiach ale to duperela. Podgrzewanie foteli i cała reszta elektryki wszystko działa, nagrzewnica też super. Poprostu konkret   Samochód generalnie z niemiec, trafił do Polski jakies 10 miesięcy temu.
   Samochód generalnie z niemiec, trafił do Polski jakies 10 miesięcy temu.
Skolu prawdopodobnie to Ty mi podpowiedziałeś co do tego czerwonego szrotaskolu pisze:Suuuuuuuuuuuuuper Franek123

musze jeszcze z przodu wywarzyc aluski bo mi kierownica z deka trzesie.Za kompel z oponami troche juz dojechanymi ale aluski praktycznie nowki zaplacilem 1600zl z przesylka.Jak chcesz kupic to chetnie sprzedam
 musze jeszcze z przodu wywarzyc aluski bo mi kierownica z deka trzesie.Za kompel z oponami troche juz dojechanymi ale aluski praktycznie nowki zaplacilem 1600zl z przesylka.Jak chcesz kupic to chetnie sprzedam  
  Jak narazie to nie mam prawka ale jechalem juz jakies 70 dych na dwojce <lol>
 Jak narazie to nie mam prawka ale jechalem juz jakies 70 dych na dwojce <lol>  

ale to tylko dlatego że się zakochałem w tej gablotce
  ale to tylko dlatego że się zakochałem w tej gablotce  

palcem mozna skrecac ta kierownice
 palcem mozna skrecac ta kierownice  masz takiego samego bzika co ja :patrze ze i taki sam kolor golfa:D
 masz takiego samego bzika co ja :patrze ze i taki sam kolor golfa:D 

pozdrawiaam:)
 pozdrawiaam:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 15 gości