zawieszenie vw bora
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
- 
				tomek-jasiek
 - Nowicjusz

zawieszenie vw bora
Witam wszystkich! Mam taki maly dylemat! Posiadam VW Bore z 2002r. kombi i  jest strasznie  niski(niemoge  podjechac pod kraweżnik bez  obcierki). Moje pytanie polega  na tym jak  sparwdzic  czy przypadkiem niesa  zalozone  sportoe sprezyny? jesli ktos posiada informacje to czekam! ja  mam na swoich sprezynach  trzy kropeczki -to chyba  jakis znak? z goy dziekuje!!

zawieszenie vw bora
borą nie podjedziesz pod krawężnik to normalne, taki urok tego auta, ja mam seryjne zawieszenie i nauczyłem się na czuja 

zawieszenie vw bora
Nie martw sie mam ten sam problem w G IV ze sportowa seryjna zawiecha GTI. Unikaj tego podjezdzania pod kraweżniki bo zderzak w koncu zostawisz albo nie wiadomo co 

- 
				tomek-jasiek
 - Nowicjusz

Re: zawieszenie vw bora
dzieki! ja juz  tez sie nauczylem ze krawezniki z  daleka!  ale widze  na ulicy inne Bory i na  oko juz  widac ze  maj sporo wiekszy przeswit! a po drugie  jA mam taka  niska  ze jak ostatnio  mialem taka  sytuacje: widzac  lezacego kota na jezdni chcialem  go ominac io wzielem go okrakiem to tylko wielki eg poszedl jak  zawadszielm o niego!!!! wiec niewiem co mam zrobic????

zawieszenie vw bora
Jak już o kota zachaczasz to możliwe, ze masz jakieś sportowe spręzyny co Ci obniżyły samochód