3 foty Passata z Rothenburga:

Po wizycie w DE narodziły się nowe plany - szczególnie dotyczące wnętrza

Pzdr
M@rtin
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP

) i czym  odrazu możesz napisać bo też mi sie marzy wyczyszczenie jej i słoneczników
 ) i czym  odrazu możesz napisać bo też mi sie marzy wyczyszczenie jej i słoneczników  

Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

Wybrałem kolor bordowy i nie żałuję. Myślałem też na brązem, ale by mi się gryzło z felgami oraz nad jakimś jasnym ale za to by się zlewało z budą.
   Wybrałem kolor bordowy i nie żałuję. Myślałem też na brązem, ale by mi się gryzło z felgami oraz nad jakimś jasnym ale za to by się zlewało z budą.

Ale fakt kierowanica to trójramienna aż sie prosi
  Ale fakt kierowanica to trójramienna aż sie prosi  
Piasek pisze: Ale po tym jak kumpla ojciec zapłacił 12 tyś zł za sportowego gołębia który nie wrócił z pierwszego lotu - nic mnie już nie zdziwi.

bylem przed wjazdem przed tobą niebieskim passatem
 bylem przed wjazdem przed tobą niebieskim passatem

Taki cytacik z pierwszego postuM@rtin pisze:Passat ma tanio jeździć z punktu A do B, więc mega zmian nie będzie.

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 24 gości