Moderatorzy: G0 Karcio, BARANMC1, VIP

kurde daje rady ,tylko ta lotka zabija rallye front heheh
   kurde daje rady ,tylko ta lotka zabija rallye front heheh

no własnie ,jakie masz wogole plany co do autka ?barteKKK03 pisze:A jak blacharsko? Bo sprzedający różne dziwne historie opowiadał..
no nie ma, jak by ktoś wiedział gdzie można taki nabyć to chętnie zakupięlukas.g60 pisze:znaczka nie ma?
mi też się nie widzi, pewnie niedługo się jej pozbędęBARANMC1 pisze:ta lotka zabija rallye front
ogólnie nie jest źle(myślałem że będzie gorzej), ogólnie cały front jest nowy(ori vw) bo ponoć wcześniej był tam front z golfa4barteKKK03 pisze:A jak blacharsko? Bo sprzedający różne dziwne historie opowiadał..

pierwsze co to muszę kupić ori wnętrze z rallye(już namierzone,kwestia dogadania ze sprzedawcą bo gość za żadne skarby nie chce tego wysłać a jechać 1200km po dwa fotele i kanapę mi się nie uśniecha, ale jak nie będzie wyjścia to pojadę)BARANMC1 pisze:jakie masz wogole plany co do autka ?

ale zawsze przejazdem je tylko widzę
 ale zawsze przejazdem je tylko widzę  
Poszukaj na szrocie ze zwykłego mk2vr6syncro pisze:no nie ma, jak by ktoś wiedział gdzie można taki nabyć to chętnie zakupięlukas.g60 pisze:znaczka nie ma?
 Ale foto wnętrza miażdży uda
 Ale foto wnętrza miażdży uda  

ja po zimie pierwszy razmarianmk2 pisze:Już kilka razy je widziałem..
 wcześniej częściej
 wcześniej częściej 
tu raczej chodzi o napis RallyeGolf , na szrotach takich nie mamuody pisze: lukas.g60 napisał(a):znaczka nie ma?
no nie ma, jak by ktoś wiedział gdzie można taki nabyć to chętnie zakupię
Poszukaj na szrocie ze zwykłego mk2
Aaaa...vr6syncro pisze:tu raczej chodzi o napis RallyeGolf , na szrotach takich nie mamuody pisze: lukas.g60 napisał(a):znaczka nie ma?
no nie ma, jak by ktoś wiedział gdzie można taki nabyć to chętnie zakupię
Poszukaj na szrocie ze zwykłego mk2
 nie zauważyłem
 nie zauważyłem  wybacz
  wybacz  . U niemca nie ma na szrotach ?
. U niemca nie ma na szrotach ?  bo przy granicy dużo jest rarytasów
 bo przy granicy dużo jest rarytasów 

Taaa... bo Rallye to w DE ogólnie złom i nic nie warty grat, pełno tego na szrotach i nikt tego nie chce... zejdź na ziemię.muody pisze:U niemca nie ma na szrotach ?bo przy granicy dużo jest rarytasów

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości