na początek proszę o nie usuwanie tego tematu, ponieważ przeszukałem dziś wszystkie tematy z tego działu i kilkadziesiąt z pozostałych działów i nie znalazłem odpowiedzi na moje pytanie.
a więc jakiś miesiąc temu posypała mi się skrzynia, a konkretnie 5 i wsteczny bieg, ściągnąłem ją i od razu zobaczyłem, że sprzęgło też jest rozsypane, skrzynia na sto procent nie była oryginalna od SB, podobnie jak sprzęgło, ponieważ z tego co się orientuję (choć nie jestem ekspertem) to w tym silniku powinno być sprzęgło 210mm, a u mnie i koło i sprzęgło ma 200mm...i tu przechodzę do pytania,
w związku z tym, że muszę wymienić wszystko, tzn kompletne sprzęgło i skrzynię to proszę o radę czego szukać skrzyni (z jakiego auta będzie pasowała, bo oznaczenia 4s czy 4t zbyt dużo mi nie mówią
 ) - czy w grę wchodzą np również skrzynię z silników BENZYNOWYCH??
 ) - czy w grę wchodzą np również skrzynię z silników BENZYNOWYCH??Nie zależy mi na jakiś dłuższych biegach czy czymś w takim stylu, tylko na stosunkowo najprostszym i najtańszym rozwiązaniu.
Czy np jak znajdę skrzynię z SB to oczywiście chyba sprzęgło przydałoby się to większe (210mm) więc koło dwumasowe też muszę znaleźć??
jeżeli ktoś z was posiadałby dojście do owych części to jestem zainteresowany...

ale jeżeli 200 byłaby za słaba to będę szukał koła 210mm
 ale jeżeli 200 byłaby za słaba to będę szukał koła 210mm