na stówęAdrian1989 pisze:takze co,widzimy sie na nysie napewno?

Moderator: G0 Karcio

na stówęAdrian1989 pisze:takze co,widzimy sie na nysie napewno?

że aż w radiu zaczął lecieć "Bonkers"pelton pisze:ale pie********** było takie

taaaaa a swistak siedzi.... felga jest okragla tyle ze na odcinku 10 cm wywinela sie na lewa stronepelton pisze:u mnie na szczęście raczej nic się nie stało
 przy 160 urywa lapki:)
 przy 160 urywa lapki:) ale chwalic sie bedzie wlasciciel
 ale chwalic sie bedzie wlasciciel 
no dopiero później zobaczyłempelton pisze:u mnie na szczęście raczej nic się nie stało

niekoniecznie, po prostu wszystko na chwilę zwolniłopezet pisze:że aż w radiu zaczął lecieć "Bonkers"

pewnie ładnie się odpycha.
 pewnie ładnie się odpycha.
Ja dzisiaj też miałem przygodę już na letnich kołach. W zasadzie zabrakło ułamka sekundy żebym miał oponę, a co za tym idzie dwie do wymiany. Wczoraj łatali odcinek, a dzisiaj na samym zakręcie w tamtym miejscu leżało pół cegłówki. W ostatniej chwili zauważyłem, skręt kierą i otarła się dosłownie o oponę i jej rant od zewnątrz. Na szczęście guma nie zdarła się, nie ma guza. Staram się często utrzymywać ciśnienie w oponach więc pewnie i to trochę pomogło, rant ochronny opony uderzył o rant felgi ale nie ucierpiał, podejrzewam że gdyby nie szybki skręt kiera to już byłyby dodatkowe koszty.pelton pisze:pelton pisze: no dopiero później zobaczyłem
dlatego nie zakładam jeszcze letniego obuwia... uważajcie na krzyżówkę Ślężna z Armii Krajowej we Wrocławiu

Tylko pogratulować !
 Tylko pogratulować !  

dziękimayday198x pisze:Bardzo ładny wynik, napewno na temat zerknę jeszcze nie jeden raz pozdrawiam

mayday198x pisze: pare razy widziałem auto na mieście
 migać długimi bo z rana czasem śpię
 migać długimi bo z rana czasem śpię  

a tak naprawde to wspolczuje, dobrze ze to nie nalesnik, ale na te klejenie drogi po zimie to jeszcze troche poczekasz...obwodnice Trzebnicy tez mieli latac...rok temu, do Wro polozyli piekny nowy asfalt a na obwodnice 500m juz zabraklo...
 a tak naprawde to wspolczuje, dobrze ze to nie nalesnik, ale na te klejenie drogi po zimie to jeszcze troche poczekasz...obwodnice Trzebnicy tez mieli latac...rok temu, do Wro polozyli piekny nowy asfalt a na obwodnice 500m juz zabraklo...Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości