no to nie lepiej dobry 2 kanał? i jakis mono na sub?slaww pisze:Nie da sie zasilic jednym piecem wszystkiego.Najlepiej jak sie ma zapas mocy, glosniki wtedy lepiej graja.

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
no to nie lepiej dobry 2 kanał? i jakis mono na sub?slaww pisze:Nie da sie zasilic jednym piecem wszystkiego.Najlepiej jak sie ma zapas mocy, glosniki wtedy lepiej graja.

Opinie są różne,wydaje mi się zbędne zawalanie bagażnika dwoma wzmacniaczami,w sumie to robię audio dla siebie żeby posłuchać sobie dobrej muzy nie mam zamiaru startować w konkursach audio(chociaż wtedy potrzebne mi by było z 30 000zł )co do wzmacniacza to myślę poważnie o 4-kanałach,dwa na przód i na tył sub takie rozwiązanie wydaje mi się najbardziej korzystne
  Opinie są różne,wydaje mi się zbędne zawalanie bagażnika dwoma wzmacniaczami,w sumie to robię audio dla siebie żeby posłuchać sobie dobrej muzy nie mam zamiaru startować w konkursach audio(chociaż wtedy potrzebne mi by było z 30 000zł )co do wzmacniacza to myślę poważnie o 4-kanałach,dwa na przód i na tył sub takie rozwiązanie wydaje mi się najbardziej korzystneta kwote która wydasz an 4 kanaly lepiej kupic 2 i wygluszyc drzwiSandorr pisze:Widzę że temat się rozkręciłOpinie są różne,wydaje mi się zbędne zawalanie bagażnika dwoma wzmacniaczami,w sumie to robię audio dla siebie żeby posłuchać sobie dobrej muzy nie mam zamiaru startować w konkursach audio(chociaż wtedy potrzebne mi by było z 30 000zł )co do wzmacniacza to myślę poważnie o 4-kanałach,dwa na przód i na tył sub takie rozwiązanie wydaje mi się najbardziej korzystne

Chciałem dziś się zabrać za wybebeszanie auta ale nie wiem czy się wyrobię nigdy nie rozbierałem plastików przy golfie,tak że będe ostrożnie wszystko wyciągał
  Chciałem dziś się zabrać za wybebeszanie auta ale nie wiem czy się wyrobię nigdy nie rozbierałem plastików przy golfie,tak że będe ostrożnie wszystko wyciągał  
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości