I ja tezjarek_1313 pisze:ja teżAvenger pisze:Dokładnie tak, ale powiem że maluchem leciałem 130

a moim mk3 1.6 ABU lecialem 150 w 3 osoby i pelny bak ... no i wiecej nie chcial :/
To normalne jest czy powinien wiecej jechac?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mój też jedzie 140 ale wyczytałem w instrukcji, że skrzynia pięciobiegowa to tak naprawdę 4+E czyli cztery biegi + ekonomiczny iże maksymalną prędkość osiąga się na czwartym biegu.jocker_slupca pisze:mam golfika II z silnikiem 1,3 z jednopunktowym wtryskiem paliwa z 4 - stopniowa skrzynia biegow.. chcialbym sie dowiedziec ile popedzi taka bestia bo.. moj idzie 140 km / h i nie wiecej.. nie wiem czy to dobrze czy zle?? prosze o pomoc.. pozdrawiam GOLF RULEZZ
 Z górki spokojnie ponad 160 wszystko oczywiście na czwartym biegu.
 Z górki spokojnie ponad 160 wszystko oczywiście na czwartym biegu.

oczywscie zawsze z glowa!
  oczywscie zawsze z glowa!  bo i tu trafiaja sie wyjatki zyjace chwila.
  bo i tu trafiaja sie wyjatki zyjace chwila. i akurat nie bylo nikogo na drodze (jakos taka godzina mi sie trafila).
 i akurat nie bylo nikogo na drodze (jakos taka godzina mi sie trafila). no i nie wspominajac juz o tym, ze stajac sie posiadaczem tej marki trafia sie w tak wspanialem grono ludzi
 no i nie wspominajac juz o tym, ze stajac sie posiadaczem tej marki trafia sie w tak wspanialem grono ludzi 

no ale to temat woda i nie do dzialu "techniczne" heheh
 no ale to temat woda i nie do dzialu "techniczne" hehehUżytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 75 gości