Widziałem takiego na wyścigach we Wrocławiu na Rakietowej, trzeba przyznać że zawija asfalt. A co do Renault 19, jeżeli ten "williams" to 1.8 16V to ABF wciągnie takie coś jedną dziurką od nosa
 Widziałem takiego na wyścigach we Wrocławiu na Rakietowej, trzeba przyznać że zawija asfalt. A co do Renault 19, jeżeli ten "williams" to 1.8 16V to ABF wciągnie takie coś jedną dziurką od nosa 

7.8s do setki ma katalogowo ale czy tyle wyciśnie to kwestia skilla kierowcy, przyczepność i kupa innych czynników, to mocniejsze Clio 2.0 16V 197 KM w nowszej budzie (clio 3) ma 6.9s do setki. Więc ABF zostałby zmielony.michael511 pisze:Renault 19 williams 6 sekund do setki? Kto Ci takich bajek naopowiadał. To Clio williams z mocniejszym 2.0 150KM ma jakoś 7,8 o ile dobrze pamiętam. Myślę, że 19 williams przegrałby z Golfem ABF, ale jak to w takich autach, wszystko zależy od stanu technicznego.

Tyle ze 6.9 ma VR6 w corrado 2.9 - 192 KM - czyli to co szlo na europe. I jakos nie umiem sie doliczyc zeby to bylo tylko 14 KM wiecej niz G60.jarekkoval pisze:G ma do paki 8,2s ale juz musi zapiac 3jke, a VR ma 6,9 ale na dwojce
a roznica koni tylko 14 o masie nie wspomne

Jak zmieniasz bieg 5 sekund to bardzo mi przykrojarekkoval pisze:a swoja droga bardziej chcialem przedstawic fakt osigania 100wy na danym biegu...

Nie mniej nie roznia sie tak, zeby podawac ze na rynek europejski podawac wychodzil motor 2.8..jarekkoval pisze:SToRM, jak juz to 190koni mistrzu poza tym dane katalogowe czesto sie roznia

Jest jeszcze program w javie (nie pamietam nazwy) ale podawal rozne dane choc czasem rzeczywistosc okazywala sie inna w przyspieszeniach 2 roznych aut.
 Jest jeszcze program w javie (nie pamietam nazwy) ale podawal rozne dane choc czasem rzeczywistosc okazywala sie inna w przyspieszeniach 2 roznych aut.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości