[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T AirRide/Land Rover
Moderator: G0 Karcio
[PASSAT B5] VARIANT BY WEGIEL 1.8T / SPRZEDAM ZIELONE FELGI
Wydziwiasz Wegiel, masz jeżdżący samochód i chce Ci się modzić 

Pare fotek na szybko: Znaczek, Lusterka, Kostki, Nakrętki, felgi   

http://picasaweb.google.com/pweglarczyk ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;

http://picasaweb.google.com/pweglarczyk ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;

Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- daniocrack
- Forum Master 
- Kontakt:
wlasnie sie dzis zastanawialem jak przechodzilem na parkingu kolo twojego paska cos znowu wykombinowal ze obudowy od lusterek sa sciagniete  

- maciek.wroc
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
masz jeszcze fele jak tam napisz na pw

VW Passat B5 Virus by DanoSoft 119 KM  i 287 Nm viewtopic.php?p=3903908#3903908 NOWE FOTY ZAPRASZAM

MalowanieFelg.com
POLECAM

MalowanieFelg.com
POLECAM
- -=RAFAL=-
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
znaczek jest w grill czy w klapę? możesz podać jego średnicę i jeśli jest on oryginalny i czarny to możesz podać nr katalogowy?

Znaczek jest ori tylny ale z chromu pomalowany na czarny mat przeze mnie-=RAFAL=- pisze:znaczek jest w grill czy w klapę? możesz podać jego średnicę i jeśli jest on oryginalny i czarny to możesz podać nr katalogowy?

Był Golf III 1.8 G-STYLE ----------- Był Passat B5 1.8T AirRide ----------- Jest Audi typ43
- -=RAFAL=-
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
dzięki za informacje
ja szukam na przód do siebie bo kiedyś na allegro były (i się skończyły)a nie chcę malować bo kamyczki zrobią z czasem sporo odprysków.

ja szukam na przód do siebie bo kiedyś na allegro były (i się skończyły)a nie chcę malować bo kamyczki zrobią z czasem sporo odprysków.
Widze ze kupiles fele ktore tez chcialem pakowac na nowy sezon hehe  Slyszalem ze sa cholernie ciezki ?
 Slyszalem ze sa cholernie ciezki ?

Slyszalem ze sa cholernie ciezki ?
 Slyszalem ze sa cholernie ciezki ?NORD-VAG.PL
						- lukas.g60
- Forum Master 
- Kontakt:
nie wiem co wy w tych felach widzicie,dla mnie kupa z włosem,pewno widziales je na tym bordowym b5 z us,czy to bylo wzorem dla ciebie panie Wegiel,  

Kwestia gustu Panie lukas.g60,lukas.g60 pisze:nie wiem co wy w tych felach widzicie,dla mnie kupa z włosem,pewno widziales je na tym bordowym b5 z us,czy to bylo wzorem dla ciebie panie Wegiel,
 felga inna niż wszystkie do tego te jebitne wielkie nakrętki hehe. A BBS'y dla mnie oklepane są i osobiście nie jestem zwolennikiem tego typu felg a Od Landa hmm coś innego i raczej nie spotykanego więc mam nadziej,że na zlocie nie będzie 2 takich samych
 felga inna niż wszystkie do tego te jebitne wielkie nakrętki hehe. A BBS'y dla mnie oklepane są i osobiście nie jestem zwolennikiem tego typu felg a Od Landa hmm coś innego i raczej nie spotykanego więc mam nadziej,że na zlocie nie będzie 2 takich samych  

- lukas.g60
- Forum Master 
- Kontakt:
panie Wegiel, daje chu7a pociac na talarki ze na pewno nie,ale nie z powodu ich dostepnosci   co do felg jest milion innych prócz oklepanego bbsa,i sa tez takie bbsy ze nikt nie ma w 18 wiec
  co do felg jest milion innych prócz oklepanego bbsa,i sa tez takie bbsy ze nikt nie ma w 18 wiec   mówisz jebitne wielkie nakretki,no nie wiem nie wiem,z tego co widzialem na tym bordowym to ja pasuje,no ale zobaczymy co wymodzisz,a moze nóz widelec zmienie zdanie
 mówisz jebitne wielkie nakretki,no nie wiem nie wiem,z tego co widzialem na tym bordowym to ja pasuje,no ale zobaczymy co wymodzisz,a moze nóz widelec zmienie zdanie  

co do felg jest milion innych prócz oklepanego bbsa,i sa tez takie bbsy ze nikt nie ma w 18 wiec
  co do felg jest milion innych prócz oklepanego bbsa,i sa tez takie bbsy ze nikt nie ma w 18 wiec   mówisz jebitne wielkie nakretki,no nie wiem nie wiem,z tego co widzialem na tym bordowym to ja pasuje,no ale zobaczymy co wymodzisz,a moze nóz widelec zmienie zdanie
 mówisz jebitne wielkie nakretki,no nie wiem nie wiem,z tego co widzialem na tym bordowym to ja pasuje,no ale zobaczymy co wymodzisz,a moze nóz widelec zmienie zdanie  
moje GTI ~~~~> http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=439807
Dziś przyszła reszta nakrętek plus gumowe dywaniki na zimę do Passata po weekendzie ogarnie się na spokojnie adaptery i na wiosnę felgi można montować do tego Air by się przydał do kompletu hehe  
Pokrowce VW na felgi z oponami...

Nakrętki Land Rover do felg:

Dywaniki gumowe na zimę:

Całość:

Pokrowce VW na felgi z oponami...

Nakrętki Land Rover do felg:

Dywaniki gumowe na zimę:

Całość: