Tak siedze i myśle i wymyśliłem czy by nie podłączyć jakoś te spryskiwacze do pompki która pompuje na spryski szyb ale to może skutkować osłabieniem strumienia cieczy... druga opcja to podlączyć pompke ze sprysków reflektorów do pojemnika dla szyb
 wiem że to istna wiocha ale nie mam pojęcia gdzie by ładnie zmieścić ten dodatkowy pojemnik i jak by to sie ładnie włączało  np wraz z spryskami szyb... a nie jakoś na osobny guzik... bo to by wystarczyło podpiąć sie pod piny pompki sprysków szyb i gitara.
  wiem że to istna wiocha ale nie mam pojęcia gdzie by ładnie zmieścić ten dodatkowy pojemnik i jak by to sie ładnie włączało  np wraz z spryskami szyb... a nie jakoś na osobny guzik... bo to by wystarczyło podpiąć sie pod piny pompki sprysków szyb i gitara. Jak rozwiązaliście u siebie taki "problem"

PS. Szukałem i szczerze mówiąc przydał by się jakiś poradnik

Do oceny: http://allegro.pl/xenon-h7r-spryskiwacz ... 06617.html" onclick="window.open(this.href);return false;
 czy
 czy   ?
 ? 

jakoś słabo to usuwa, wiadomo jak brud zaschnięty to ciśnieniem tego i tak nie usuniesz.
  jakoś słabo to usuwa, wiadomo jak brud zaschnięty to ciśnieniem tego i tak nie usuniesz. 

) xenonowe a co do drugiej części zdania to masz racje
) xenonowe a co do drugiej części zdania to masz racje