jiedy wrzucam piaty bieg to ze skrzyni dochodza przerazliwe trzaski i nie chce jechac
 jiedy wrzucam piaty bieg to ze skrzyni dochodza przerazliwe trzaski i nie chce jechac  mam tylko 4 biegi do dyspozycji ale kumpel co mial golfa mowil ze jak juz 5tki nie ma to i reszta biegow zacznie ginac?? prawda to?? ale traz do sedna. jaka skrzynie zalozyc?? czy do gt bedzie pasowac od normalnego 1.8 czy musze szukac takiej jak mam?? a moze zregenerowac to jesli bd mozliwosc?? prosze radzcie co robic!??
  mam tylko 4 biegi do dyspozycji ale kumpel co mial golfa mowil ze jak juz 5tki nie ma to i reszta biegow zacznie ginac?? prawda to?? ale traz do sedna. jaka skrzynie zalozyc?? czy do gt bedzie pasowac od normalnego 1.8 czy musze szukac takiej jak mam?? a moze zregenerowac to jesli bd mozliwosc?? prosze radzcie co robic!??

to ściągnij koło od strony kierowcy spuść olej ze skrzyni i ściągnij dekielek od piątego biegu jak ściagniesz koło to bedziesz widział dekielek na skrzyni z wybitym znaczkiem VW
 to ściągnij koło od strony kierowcy spuść olej ze skrzyni i ściągnij dekielek od piątego biegu jak ściagniesz koło to bedziesz widział dekielek na skrzyni z wybitym znaczkiem VW