Pier....isz?...marianmk2 pisze:Też w sumie miałem madisona i za tą dyktową zaślepką była kostka ze stałym plusem

Jutro robię kipisz w bagażniku

Rozumiem,że to kostka specjalna do tego będzie,tak?

Moderator: G0 Karcio

Pier....isz?...marianmk2 pisze:Też w sumie miałem madisona i za tą dyktową zaślepką była kostka ze stałym plusem

Jak ktoś zgrabnie powiedział dzwon motywacją do dalszych modów
 Jak ktoś zgrabnie powiedział dzwon motywacją do dalszych modów  

, a co do zielonego bandyty, fotki moze w 70% oddaja to co jest w realu, auto wyglada jakby przed chwla z salonu wyjechalo
 , a co do zielonego bandyty, fotki moze w 70% oddaja to co jest w realu, auto wyglada jakby przed chwla z salonu wyjechalo  

No i brawo. Ja założyłem dopiero w schowku ale szału nie maMichaś_1977 pisze:Plan wykonany

Michaś_1977 pisze:gdy tylko znajdę ori dystans.
 A wiesz że mam takie cudo
 A wiesz że mam takie cudo  

Jak nie ma szału,to mi sprzedajViriss pisze:Ja założyłem dopiero w schowku ale szału nie ma

Viriss,bardzo Cię proszę-zmierz mi grubość tego cudaViriss pisze:A wiesz że mam takie cudo

Myślałem o tymgrandi pisze:Polecam Ci kupić diody led
 ...ha,nawet do podświetlenia tablicy rejestracyjnej też je zastosuję,bo wkurza mnie to żółte światło
 ...ha,nawet do podświetlenia tablicy rejestracyjnej też je zastosuję,bo wkurza mnie to żółte światło 
tłucze to przy profilu 40 na 50 to się bajkowo jeździspawer pisze:jakie masz oponki na atsach??55 mocno ci tłucze bo ja mam 50 i MASAKRA nie idzie jezdzic !

Dokładnie.mar_ek pisze:tłucze to przy profilu 40 na 50 to się bajkowo jeździ
Bzdura.Wszystko zależy od zawiasu...no i ciśnienia w ogumieniuspawer pisze:ja mam 50 i MASAKRA nie idzie jezdzic

Taaaa....a może by tak oświetlenie choinkowe i to mrugające z pozytywką...buaaahahahahamarianmk2 pisze:To już lepiej kupić listwy po 12 diod flux na jednej...Jak to świeciiiiiii
masakra
Aaa.....i najlepiej niebieskie

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości