A jak go trzymam na 2 tys (jazda po miescie) to na niebiesko szarpie i przerywa i uderza metalicznie
 A jak go trzymam na 2 tys (jazda po miescie) to na niebiesko szarpie i przerywa i uderza metalicznie  Juz nie wiem chyba wracam do benzyny POMOCY
  Juz nie wiem chyba wracam do benzyny POMOCYModeratorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

A jak go trzymam na 2 tys (jazda po miescie) to na niebiesko szarpie i przerywa i uderza metalicznie
 A jak go trzymam na 2 tys (jazda po miescie) to na niebiesko szarpie i przerywa i uderza metalicznie  Juz nie wiem chyba wracam do benzyny POMOCY
  Juz nie wiem chyba wracam do benzyny POMOCYIRAS AAZ pisze:A jak go trzymam na 2 tys (jazda po miescie) to na niebiesko szarpie i przerywa i uderza metalicznie
IRAS AAZ pisze:A jak go trzymam na 2 tys (jazda po miescie) to na niebiesko szarpie i przerywa i uderza metalicznie

Nawet jak chodzi na wolnych obrotach to słychac jakby chwilowe szarpniecia przerwanie. FOTO  http://img843.imageshack.us/i/dsc00486c.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;
  Nawet jak chodzi na wolnych obrotach to słychac jakby chwilowe szarpniecia przerwanie. FOTO  http://img843.imageshack.us/i/dsc00486c.jpg/" onclick="window.open(this.href);return false;

co mam wymienic? Wyjołem T3 zawór WG jest zamkniety a dmuch 0,5 bara maxxx o co biega
  co mam wymienic? Wyjołem T3 zawór WG jest zamkniety a dmuch 0,5 bara maxxx o co biega  juz mi rece opadaja z tym samochodem
  juz mi rece opadaja z tym samochodem 
punxbrygade pisze:Mogę sie mylić ale znając kolegę Arwama zaraz coś sprostuje....

A jakies sugestie co do turbiny? jakze zachwalanej tu na forum T3
  A jakies sugestie co do turbiny? jakze zachwalanej tu na forum T3 

najpierw wykonaj testy które Ci post wcześniej opisałem, i powiedz o się dzieje.IRAS AAZ pisze:jakies sugestie co do turbiny? jakze zachwalanej tu na forum T3
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 39 gości