Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
Moderatorzy: G0 Karcio, zlos, VIP
Zna ktoś to R32?? - ogłoszenia sprzedaży golfów R
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-golf- ... 80239.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Znane komuś??
Znane komuś??
Zna ktoś to R32??
Moze nie do konca na temat , ale Tomku na prawej stronie strasznie kolorowy jest ;p Pozdro
Tak ogólnie włoskie auta to troche takie lizaki spod szafy.
Tak ogólnie włoskie auta to troche takie lizaki spod szafy.
-
- VW Baron
- Kontakt:
Zna ktoś to R32??
pociągnę nie do końca na temat dalej...
kolor kolorem ale płaszczyzna błotnika pewnie średnio pasi z drzwiami pasażera... szczelinka mówi sama za siebie
w środku tylne oparcie kanapy jakieś takie podziubane trochę mi się wydaje.
w zegarach świeci się taka jakaś magiczna lampka.. przypomina silnik check engine ?
przód auta nie wygląda najgorzej.
no i ogłoszenie widziałem już kiedyś jak omawialiśmy jakiś czas temu inne słynne stylizowane na r32 golfidło z południa Polski.
auto ma swoje lata...cóż oczekiwać, nowe nie jest. cena też przystępna. Bo co można kupić za 44 tys PLN ?? prawie nic.
Co najwyżej jakiegoś ARL-a od święta + drugie MK4 auto do toczenia się na co dzień. W sumie w obu też będzie 240 koni albo i lepiej
kolor kolorem ale płaszczyzna błotnika pewnie średnio pasi z drzwiami pasażera... szczelinka mówi sama za siebie
w środku tylne oparcie kanapy jakieś takie podziubane trochę mi się wydaje.
w zegarach świeci się taka jakaś magiczna lampka.. przypomina silnik check engine ?
przód auta nie wygląda najgorzej.
no i ogłoszenie widziałem już kiedyś jak omawialiśmy jakiś czas temu inne słynne stylizowane na r32 golfidło z południa Polski.
auto ma swoje lata...cóż oczekiwać, nowe nie jest. cena też przystępna. Bo co można kupić za 44 tys PLN ?? prawie nic.
Co najwyżej jakiegoś ARL-a od święta + drugie MK4 auto do toczenia się na co dzień. W sumie w obu też będzie 240 koni albo i lepiej
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Re: Zna ktoś to R32??
a tego ktos zna?
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-sr-32 ... 65624.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-sr-32 ... 65624.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Zna ktoś to R32??
A widziałeś eRkę z lampami od Basisa?SzymonMKIV pisze:a tego ktos zna?
Tak więc już bym doszukiwał się jakichś robótek ręcznych..
Dodatkowo coś za duża przerwa jest miedzy lampami a zderzakiem z przodu..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
Zna ktoś to R32??
w przod od strony kierowcy cos bylo, te lampy od basisa to moze taki tuning hehe
a od strony pasazera tez , takze w przod uderzony i naprawiony byle jak byle czym, tak wyglada
a od strony pasazera tez , takze w przod uderzony i naprawiony byle jak byle czym, tak wyglada
Zna ktoś to R32??
Silnik nie jest zapalony,więc świecą się te kontrolki.To normalne.Po odpaleniu silnika gasnąart_2008_a_ pisze:w zegarach świeci się taka jakaś magiczna lampka.. przypomina silnik check engine ?
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-2 ... 91382.html" onclick="window.open(this.href);return false;
jaki bylby koszt naprawy tego samochodu?
czy warto sie nim zainteresowac?
Zna ktoś to R32??
Kup, zarejestruj w PL, opłać OC, znajdź chętnego, który napisze Ci oświadczenie, że wymusił pierwszeństwo i stawiaj samochód do ASO na naprawę z polisy sprawcySzymonMKIV pisze:jaki bylby koszt naprawy tego samochodu?
A co do kosztów naprawy to wszystko zależy czy na nowych czy używanych gratach..
Poza tym po pierwsze to sprawdziłbym co jest tak naprawdę rozwalone, a to wyjdzie dopiero po rozbebeszeniu..
Czy podłużnica nie jest ruszona itd, itp..
Sprzedawca pisze, że silnik pali, więc należałoby przyjąć, że tak jest..
Z tego co jeszcze widać to:
- prawy xenon
- zderzak przód
- pas przedni
- belka zderzaka przedniego
- zbiorniczek 5,5l
- prawy sprysk lampy
- błotnik prawy
- maska
- deska rozdzielcza
- airbag kierowcy i pasażera
Z opisu to pewnie i wózek, może i wahacz, a co za tym idzie wypadałoby od razu gumy z obu stron powymieniać..
No i ciężko domniemywać co jeszcze jest tam rozwalone..
Można to robić półśrodkami i na odwal się, byleby tylko mieć R32 i połowę z tych rzecz olać ewentualnie lecieć na zamiennikach, wtedy wyszłoby jeszcze taniej..
Ale na moje oko to na widoczne uszkodzenia trzeba by było wyłożyć ze 4-5kzl (na używki i w kolorze oczywiście)
Ale pewnie w między czasie wyszłoby coś dodatkowego, więc koszta wzrosną..
. . . . . . . . . . MOJA BYŁA GOLFINA . . . . . . . . . . . . . MOJA OBECNA JETTA . . . . . . . . . .
-
- Mały gagatek
- Kontakt:
Zna ktoś to R32??
SzymonMKIV wszystko zależy jakie graty byś trafił po taniości i co tak naprawdę jest w nim rozwalone..SzymonMKIV pisze:no ale w 10tys zmiescil bym sie czy braklo by?
Ja np. swojego ostatnio robiłem sam (rozwalone: zderzak, grill, pas przedni, belka zderzaka, maska, lampy i kilka innych dupereli) i z moją robocizną same graty wyszły mi ok. 1200zł (szukałem oczywiście w kolorze, bo jak nie znajdziesz to dodatkowo ok. 300zł za lakierowanie każdego elementu, a i lampy miałem drugie, więc trochę kosztów mi odeszło)..
Tak więc jeśli podłużnice nie ruszone to myślę, że w 10kzl spokojnie powinieneś się zmieścić.
- maska - 300zł
- pas przedni z belką - 300zł
- błotnik - 100-200zł
- sprysk lampy - 100zł
- zderzak - 1200-1500zł
- zakole - 50-100zł
- xenon - 500-800zł
- deska z airbagami - 1000zł
- wózek, pewnie i wahacz, może i McPerson + nowe gumy - 1000-2000zł
Tak na szybko to myślę, że koszt z własną robocizną oscylowałby gdzieś ok. 3500-4500zł..
Oczywiście ceny podane tak na szybko z Allegro, więc może udałoby się część znaleźć taniej, część może i drożej..
- xxxGlaDxxx
- ...
Lepiej tego nie da się wymyślić, ja na twoim miejscu uskuteczniłbym taki wałek Nie ma sie czego bać, bardzo dużo ludzi z takich wałów żyje Tylko nie na zasadzie że ubezpieczyciel opłaca serwis w ASO, tylko że dostajesz kase do łapki. Sprawcy odpalasz pieniążki, sam robisz auto i jeszcze ci zostaje na ewentualne wymiany płynów ustrojowych, zalanie wachy i dobre pół litraKamel pisze: Kup, zarejestruj w PL, opłać OC, znajdź chętnego, który napisze Ci oświadczenie, że wymusił pierwszeństwo i stawiaj samochód do ASO na naprawę z polisy sprawcy
spójrzcie na lusterka, od strony kierowcy małe od pasażera duże - na odwrót. czyżby auto po przekładce? numer vin by prawdę powiedziałSzymonMKIV pisze:http://otomoto.pl/volkswagen-golf-r32-2 ... 91382.html
Zna ktoś to R32??
Też to widziałem, ale jak się dobrze przyjrzysz to zobaczysz, że lusterko kierowcy jest złożone, stąd złudzenie, że jest małetomek799 pisze:spójrzcie na lusterka, od strony kierowcy małe od pasażera duże