. Fajna sprawa z gleba jest... Nie ladnie tylko jest w "McDonaldowych" progach zwalniajacych gdzie slychac tylko wielki zgrzyt :/. Chyba skubancy robia wszedzie na jeden wzor - Sprawa znana z CIN gdzie nie kazdy wjedzie
. Fajna sprawa z gleba jest... Nie ladnie tylko jest w "McDonaldowych" progach zwalniajacych gdzie slychac tylko wielki zgrzyt :/. Chyba skubancy robia wszedzie na jeden wzor - Sprawa znana z CIN gdzie nie kazdy wjedzie 
Moderator: G0 Karcio

R.I.P. Wyjezdzajac na spocik tuz przed domem na pierwszym skrzyzowaniu stalo sie male "puk". Dziadek jadacy droga z pierszenstwem PEUGEOTEM 106 (z lewej) zdecydowal sie mnie wpuscic (OK) nastepnie juz ja, patrzac czy nie nadjezdza nic z prawej pomalutku ruszalem kiedy on w tym czasie odmyslil sie i "pocalowalem" go w prawy bok. Efekt byl taki, ze PEUGEOCIKOWI wgniotl sie blotnik, stracil listwe oraz nie chcialy sie otwierac drzwi
 R.I.P. Wyjezdzajac na spocik tuz przed domem na pierwszym skrzyzowaniu stalo sie male "puk". Dziadek jadacy droga z pierszenstwem PEUGEOTEM 106 (z lewej) zdecydowal sie mnie wpuscic (OK) nastepnie juz ja, patrzac czy nie nadjezdza nic z prawej pomalutku ruszalem kiedy on w tym czasie odmyslil sie i "pocalowalem" go w prawy bok. Efekt byl taki, ze PEUGEOCIKOWI wgniotl sie blotnik, stracil listwe oraz nie chcialy sie otwierac drzwi  Mi natomiast przerysowal zderzak, wgniotl na rogu tablice rejstracyjna i zniszczyl ramke (PORSCHE
 Mi natomiast przerysowal zderzak, wgniotl na rogu tablice rejstracyjna i zniszczyl ramke (PORSCHE  ). Po dlugiej dyskusji i juz wypisywaniu oswiadczenia o zdarzeniu Pan stwierdzil jednak, ze sie "dogadamy". Tak prawie po godzinie rozjechalismy sie i na chwile obecna musze niestety patrzec na owe szkody.
 ). Po dlugiej dyskusji i juz wypisywaniu oswiadczenia o zdarzeniu Pan stwierdzil jednak, ze sie "dogadamy". Tak prawie po godzinie rozjechalismy sie i na chwile obecna musze niestety patrzec na owe szkody.

. Zakupilem tez ori przednia listwe potrzebna do wykonania planu jaki niebawem sie spelni. Nastapila mala zmiana koncepcji i nie bedzie gladkiej listwy US z obrysami, a sama gladka listwa czyli tak jakby US tyle, ze bez obrysow.
. Zakupilem tez ori przednia listwe potrzebna do wykonania planu jaki niebawem sie spelni. Nastapila mala zmiana koncepcji i nie bedzie gladkiej listwy US z obrysami, a sama gladka listwa czyli tak jakby US tyle, ze bez obrysow.

W poniedzialek niespodziewanie odmowil pracy wentylator klimy. Rozterkotal sie calkowicie tak ze doslownie nie trzymal sie na niczym, ale sytuacja juz opanowana. Poratowala mnie aukcja z Alledrogo http://allegro.pl/show_item.php?item=1143295793" onclick="window.open(this.href);return false; gdzie zakupilem najkorzystniej nowy. Ogolnie ceny jak za to wolaja sobie niezle. Przegladalem uzywki, bylem dzis z rana na gieldzie Poznaniu i wrocilem i tak z niczym. Srednia cena uzywek i nowek na gieldzie i Alledrogo to 160-180zl wiec jest roznica i co nieco w kieszeni
 W poniedzialek niespodziewanie odmowil pracy wentylator klimy. Rozterkotal sie calkowicie tak ze doslownie nie trzymal sie na niczym, ale sytuacja juz opanowana. Poratowala mnie aukcja z Alledrogo http://allegro.pl/show_item.php?item=1143295793" onclick="window.open(this.href);return false; gdzie zakupilem najkorzystniej nowy. Ogolnie ceny jak za to wolaja sobie niezle. Przegladalem uzywki, bylem dzis z rana na gieldzie Poznaniu i wrocilem i tak z niczym. Srednia cena uzywek i nowek na gieldzie i Alledrogo to 160-180zl wiec jest roznica i co nieco w kieszeni  . Jedyny uczciwy sprzedawca
. Jedyny uczciwy sprzedawca 

No fakt. Wygląda dobrze i stoi na tych kołach które bym widział u Ciebie właśnie. Przy jakimś okazjonalnym sponsorowanym lakiernikowaniu wypadałoby, tak samo jak na tej fotce pożegnać boczne kierunkisagano88 pisze:Ogolnie calosc bedzie prezentowala sie jak na zdjeciu ponizej. Mysle, ze jak na polaczenie Jahre, R32, i gladkiej listwy nie jest zle

Nie mów hop. Mieszkamy niestety w Polsce. Fakt, że sklep znany i reklamacja się należy w razie czego ale jeśli jest taka duża różnica cen to do oryginału mu sporo zapewne brakujesagano88 pisze:Jedyny uczciwy sprzedawca

No to "Dzieki, dowidzenia!"
 No to "Dzieki, dowidzenia!"  bo nawet nie bylo mowy o zejsciu z ceny.
 bo nawet nie bylo mowy o zejsciu z ceny. ... Kolo jest dobre to fakt! Tylko zeby znalazlo sie cos w przystepnej cenie. Moze kiedys sie uda.
 ... Kolo jest dobre to fakt! Tylko zeby znalazlo sie cos w przystepnej cenie. Moze kiedys sie uda. . Albo to wszystko (brak kierunkow i mod z klamka) to VT.
 . Albo to wszystko (brak kierunkow i mod z klamka) to VT.
 . Co prawda skrecilem przod o 2cm., co rzucalo sie w oczy, bylo odczuwalne i ladne, ale nie podobal mi sie ogolny efekt, poniewaz auto bylo nizej przodem niz tyl, a to nie podoba mi sie ni chu chu. To nie amerykanski dragster zeby pupa sterczala, a przod byl nizej. W rezultacie i kompromisie znow podnioslem auto i podkrecilem 1cm. do gory. Suma sumara jest 1cm. nizej niz bylo, a zostalo 2cm. gwintu z przodu. Stwierdzilem, ze bedzie trzeba wywalic regulacje z tylu i wsadzic w to miejsce odboje przez co bedzie idealnie z gleba na maxa z przodu i pozytywnty efekt ogolny.
. Co prawda skrecilem przod o 2cm., co rzucalo sie w oczy, bylo odczuwalne i ladne, ale nie podobal mi sie ogolny efekt, poniewaz auto bylo nizej przodem niz tyl, a to nie podoba mi sie ni chu chu. To nie amerykanski dragster zeby pupa sterczala, a przod byl nizej. W rezultacie i kompromisie znow podnioslem auto i podkrecilem 1cm. do gory. Suma sumara jest 1cm. nizej niz bylo, a zostalo 2cm. gwintu z przodu. Stwierdzilem, ze bedzie trzeba wywalic regulacje z tylu i wsadzic w to miejsce odboje przez co bedzie idealnie z gleba na maxa z przodu i pozytywnty efekt ogolny. . Ja nie wiem...? Chyba zachorowalem na ta glebe bo ciagle mi malo. Moze jak wywale regulacje z tylu, dokrece przod do konca i bede szural dokladka na prostej drodze bede zadowolony. Ale alu i tak musza byc o cal lub dwa wieksze
. Ja nie wiem...? Chyba zachorowalem na ta glebe bo ciagle mi malo. Moze jak wywale regulacje z tylu, dokrece przod do konca i bede szural dokladka na prostej drodze bede zadowolony. Ale alu i tak musza byc o cal lub dwa wieksze

gleba to choroba ciągle mało i mało ośka się opiera o podłużnicę, a ty myślisz jak to obejść i jeszcze dziada posadzić hehe
  gleba to choroba ciągle mało i mało ośka się opiera o podłużnicę, a ty myślisz jak to obejść i jeszcze dziada posadzić hehe 

bo juz kombinuje jak tu zejsc nizej niz gwint na to pozwala. Podoba mi sie Twoje podejscie do glebienia autka. Swiete slowa i w 100% sie z nimi zgadzam: "Jak nie szurasz znaczy, ze za wysoko stoi"
 bo juz kombinuje jak tu zejsc nizej niz gwint na to pozwala. Podoba mi sie Twoje podejscie do glebienia autka. Swiete slowa i w 100% sie z nimi zgadzam: "Jak nie szurasz znaczy, ze za wysoko stoi"  . Tez musze uwazac na garby, progi, itp. Wjazdy na pietrowe, albo podziemne garaze i progi musze brac ze skosa, a i tak czasami jeszcze przytre wachaczem albo przepoleruje kata. Ty bodajze masz wyjeta reulacje z tylu tak? Tez to planuje, ale co najwazniejsze szukam wiekszej felgi. Nie ukrywam, ze Twoja byla by w sam raz, choc kusi mnie 19".
. Tez musze uwazac na garby, progi, itp. Wjazdy na pietrowe, albo podziemne garaze i progi musze brac ze skosa, a i tak czasami jeszcze przytre wachaczem albo przepoleruje kata. Ty bodajze masz wyjeta reulacje z tylu tak? Tez to planuje, ale co najwazniejsze szukam wiekszej felgi. Nie ukrywam, ze Twoja byla by w sam raz, choc kusi mnie 19".
 bardzo ladnie zrobiona,jak najbardziej w moim guscie:)
 bardzo ladnie zrobiona,jak najbardziej w moim guscie:)

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości