Jak narazie to zamówię na pewno u niego, chyba że mapet by dużo obniżył. Oczywiście najbardziej przypasowała by mi używka w cenie 400 zł i wtedy od razu na przyciemkę draniasteniu4 pisze:Luźno. Ale Karola jakby co moge polecać. Dobry kumpel jeszcze z czasów GSi... Tunerska kopalnia wiedzy
MKIV Variant - truckman
Moderator: G0 Karcio
MKIV Variant by truckman
niestety listwa USA ciągnie za sobą cały zderzak, więc grubą kasę. Obrysy są wstawione na sztukę do zderzaka, który i tak ciągle jest w wersji przejściowej, ale już nie długo bo zacząłem polowanie na przedni zderzak w moim kolorze w dobrej monecie( to tak zeby nie malować obecnego, bo taniej jest kupic igłe za 200 zł) no i przednia listwa pójdzie do zespawania z drugą, tak że będę mógł bez obaw auto stawiać w słońcu i nie patrzeć się w drugą stronę ze wstydu jak ktoś patrzy na automlody87 pisze:odrazu zapytanie , obrysy wstawiłes w orginalne listwy czy kupowałes specjalnie z US-a ?
EDYCJA:
Powiedzmy, że nowości w aucie
Siateczka w końcu przykręcona( oczywiście za duże dziury bo po co sprawdzić po jednej jak można wszystkie wywiercić i sprawdzić czy pasuje śruba, ale trzyma się)

Za dużo jest zwykłego podwójnego kierunku na forum to swój pomodziłem tak że jest jedyny taki

i takie porównanie z seryjnym prawdopodobnie Basisem:

aaaa no i misiaki się przyczepiły do braku blachy. Narazie jest skrucha, jak dorobię się dokładki V6 to blacha out

- Tomek gd
- Forum Master

- Auto: passat b6
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
truckman pisze:Za dużo jest zwykłego podwójnego kierunku na forum to swój pomodziłem tak że jest jedyny taki W końcu ten prawy dolny poprawiłem, że jest tak pomarańczowy jak reszta
ladnie, ladnie ale co w nim takiego niezwyczajnego? bo nie kumam
MKIV Variant by truckman
Zanim był czarny mogłeś spojrzeć na niego z góry byłby srebrny. Mam barwione na pomarańczowo szkiełka/plastiki "kloszy'' więc nie zależnie od kąta patrzenia na lampy kierunki są pomarańczoweladnie, ladnie ale co w nim takiego niezwyczajnego? bo nie kumam unikatowy to mam ja, bo mam czarne migacze

- Arkadiush
- Forum Master

- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
A na tyl kiedy lexusy przyjda?
MERCEDES BENZ SL 500 R129 V8

viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4

viewtopic.php?f=89&t=190930&start=0
[I][I][I][I][I][I][][][][] - 60% UKOŃCZONE MK4
- Tomek gd
- Forum Master

- Auto: passat b6
- Kontakt:
MKIV Variant by truckman
WTF?Arkadiush pisze:A na tyl kiedy lexusy przyjda?
achatruckman pisze: kąta patrzenia na lampy kierunki są pomarańczowe
miazdzace zwyciestwo przez KOtruckman pisze:takie porównanie
gratki za fajnego Variata
MKIV Variant by truckman
Właśnie wyszarpałem w dobrej monecie, jak wsadzę to wstawię fotoA na tyl kiedy lexusy przyjda?

MKIV Variant by truckman
Wujek ostatnio kiedy byłem w BD dopiero załapałem, że wywaliłeś klubową naklejkę z tylnej klapy. Powiem Ci, że teraz wygląda lepiej zdecydowanie. Taki się zrobil pełniejszy masywniejszy, szerszy i bardziej germański ten tył...
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
'99 multivan highline ACV na bardzo bogato ;)
'00 bora variant AHF automat na przebogato :D <--żonowóz
'04 Octavia kombi ASV na bardzo bogato na dupowóz po pracy
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
'17 kia venga 1,4/90 na bogato /służbowa = najlepsza do wszystkiego chociaż mega słaba ;)
MKIV Variant by truckman
Ostatnio za namową sagano poleciała też wycieraczka i jest jeszcze lepiej. Pozostaje ogarnąć mocowanie haku 

Re: MKIV Variant by truckman
No widzisz. Elegancko i zerowym kosztem. + za wywalenie wycieraczkitruckman pisze:Ostatnio za namową sagano poleciała też wycieraczka i jest jeszcze lepiej. Pozostaje ogarnąć mocowanie haku
Ale wiesz co? Tak przeglądam fotki Twojego wariata i dochodzę do wniosku, że tinting by mu zaszkodził. Fajnie właśnie, że jest szeroki, niski i ma jasne szyby... Dokładnie tez to widać nawet na Twoim banerze. Dołóż mu w wyobraźni czarną szybę i zrobi się zduszona ciemna kicha jak co drugi VW kombi napakowany ekipami budowlanymi... I popłyniesz na 700plnów a za to co można by zrobić
'99 e46 328ci na bogato i bokiem ;)
MKIV Variant by truckman
Przyciemkę chciałem bo denerwuje mnie słońce po szybach, ale zastanawiam się czy nie lepiej tą kasę utopić w pełnej elektryce.
Tak w ogóle to w przyszłą środę autko wpada do pana doktora na miejmy nadzieję że tylko uszczelkę pod głowicą( gruba kasa, bo pewnie pod 5 stówek dojdzie) ale w końcu można będzie jeździć
No i oczywiście pewien ważny dodatek zaraz po wypłacie, czyli
No i tym miłym akcentem zakończę jakieś tam większe mody na jakiś czas bo skupię się na dopieszczeniu tego co już zrobiłem, a nie jest to zbyt idealne:
- zderzak przód, używka w moim kolorze
- listwa przód tym razem zaspawana
- lusterka dokładniej na połysk
- nowa folia na słupki
z nowych rzeczy:
- relingi w połysk
- no i pomalutku projekt komora silnika
Zdjęcie tyłu z lokatorem w mocowaniu haka i zaślepką zamiast tylnej wycieraczki( swoją drogą do poprawki szprajem bo jest pomalowana śnieżką bez użycia pędzla
)

Wiem wiem, byłem przeciwnikiem braku wycieraczek, ale jednak szpecą niemiłosiernie
aaaa i jeszcze pomalowałem klocki czarnym połyskiem( tak napisali na puszcze no i trochę blasku jest
)
Tak w ogóle to w przyszłą środę autko wpada do pana doktora na miejmy nadzieję że tylko uszczelkę pod głowicą( gruba kasa, bo pewnie pod 5 stówek dojdzie) ale w końcu można będzie jeździć
No i oczywiście pewien ważny dodatek zaraz po wypłacie, czyli
No i tym miłym akcentem zakończę jakieś tam większe mody na jakiś czas bo skupię się na dopieszczeniu tego co już zrobiłem, a nie jest to zbyt idealne:
- zderzak przód, używka w moim kolorze
- listwa przód tym razem zaspawana
- lusterka dokładniej na połysk
- nowa folia na słupki
z nowych rzeczy:
- relingi w połysk
- no i pomalutku projekt komora silnika
Zdjęcie tyłu z lokatorem w mocowaniu haka i zaślepką zamiast tylnej wycieraczki( swoją drogą do poprawki szprajem bo jest pomalowana śnieżką bez użycia pędzla

Wiem wiem, byłem przeciwnikiem braku wycieraczek, ale jednak szpecą niemiłosiernie
aaaa i jeszcze pomalowałem klocki czarnym połyskiem( tak napisali na puszcze no i trochę blasku jest