[mk IV] Smoła by Pele
Moderator: G0 Karcio
pelton, będziesz na Manii? Bo już nie pamiętam. 

• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
mowil ze nie bedzie ;/

viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
w tym roku nie dam rady, ja jestem po urlopie, moja załoga przedfasd pisze:mowil ze nie bedzie ;/

wiem, że zje***** strasznie

chodzi mi to ostro po głowie, postaram się coś pomotać jeszcze, w sobotę idę do pracy więc będę kombinował
					Ostatnio zmieniony czw lip 15, 2010 00:04 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.

ja mam pomysł  URLOP NA ŻĄDANIE
 URLOP NA ŻĄDANIE  albo jak kto woli na telefon
 albo jak kto woli na telefon 

URLOP NA ŻĄDANIE
 URLOP NA ŻĄDANIE  albo jak kto woli na telefon
 albo jak kto woli na telefon 
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
PART I foto by Artur Osiadacz kontakt tripleiks@o2.pl
Dziś udało się spotkać z METANEM i trójką fotografów we Wrocławskiem centrum handlowym RENOMA, poniżej efekt pracy, jest to paczka nr I by Artur, reszta wkrótce w przyszłym tygodniu paczka od drugiego fotografa, III paczka w połowie sierpnia
 w przyszłym tygodniu paczka od drugiego fotografa, III paczka w połowie sierpnia
w linku cała sesja Artura jako pokaz slajdów i fotki

A poniżej macie slideshow na picassa web
 na picassa web
http://picasaweb.google.pl/artx323f/Pel ... 1268283698
reszta wkrótce
P.S. Do zobaczenia w Pruszczu

Dziś udało się spotkać z METANEM i trójką fotografów we Wrocławskiem centrum handlowym RENOMA, poniżej efekt pracy, jest to paczka nr I by Artur, reszta wkrótce
 w przyszłym tygodniu paczka od drugiego fotografa, III paczka w połowie sierpnia
 w przyszłym tygodniu paczka od drugiego fotografa, III paczka w połowie sierpniaw linku cała sesja Artura jako pokaz slajdów i fotki

A poniżej macie slideshow
 na picassa web
 na picassa webhttp://picasaweb.google.pl/artx323f/Pel ... 1268283698
reszta wkrótce

P.S. Do zobaczenia w Pruszczu

Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 16:31 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.

dziękuję Panowie za miłe słowo 
w przyszłym tygodniu zamieszczę sesję od II fotografa, Agnieszki, trochę inne zdjęcia inne podejście 

na pokuszenie, dostałem jedno zdjęcie z paczki PART II od Agnieszki 

gniecie 

w przyszłym tygodniu zamieszczę sesję od II fotografa, Agnieszki, trochę inne zdjęcia inne podejście

oczywiście, na wiosnę coś się zmieninwnorbert pisze:jedyne co bym ja zmienil...to felgi

na pokuszenie, dostałem jedno zdjęcie z paczki PART II od Agnieszki

gniecie

Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 16:36 przez PELE, łącznie zmieniany 1 raz.

Sesyja godna uwagi  

Moje MK IV 
viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
						viewtopic.php?t=281804" onclick="window.open(this.href);return false;
-1- Połączyła nas Pasja-upiększania naszego codziennego środka poruszania ...
-2- Proste są dla szybkich samochodów - Zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae ...
pelton, a co to za fotografów złapałeś, że problemy z kompozycją i kadrowaniem mają? 
Czekam na drugą partię bo widzę, że zapowiada się dużo lepiej. ;]
Jak zwykle - ładne auto. Fajnie, że jednak wpadniesz do Pruszcza i będę mógł Ci uścisnąć pośladek.

Czekam na drugą partię bo widzę, że zapowiada się dużo lepiej. ;]
Jak zwykle - ładne auto. Fajnie, że jednak wpadniesz do Pruszcza i będę mógł Ci uścisnąć pośladek.

Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 20:59 przez brz, łącznie zmieniany 1 raz.

• t h e r e ' s •• m o r e •• t o •• l i f e •• t h a n •• c a r s •• a n d •• g i r l s •• b u t •• n o t •• m u c h •
SPRZEDAM RESZTKI GRATÓW PO GOLFIE --> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=293690" onclick="window.open(this.href);return false;
Fotki są bez selekcji, tą dokonał Pelton   A fotografowanie to hobby
  A fotografowanie to hobby  Była fajna zabawa i oto chodzi
 Była fajna zabawa i oto chodzi  

A fotografowanie to hobby
  A fotografowanie to hobby  Była fajna zabawa i oto chodzi
 Była fajna zabawa i oto chodzi  
					Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 22:13 przez Artiks, łącznie zmieniany 1 raz.

brz pisze:pelton, a co to za fotografów złapałeś, że problemy z kompozycją i kadrowaniem mają?
przede wszystkim dorwałem dobrego kumpla któremu się chciało coś porobić i czegoś nauczyć. WTF to nie forum NIKONA o fotografii ? Mogłem wybrać z 30 zdjęć które gniotą ale chciałem pokazać naszą wspólną pracę oraz zabawę, bieganie Artura podczas + 35 po dachu z pasją, poświęceniem uważam za dobrą zabawę i poświęcenie dla tych zdjęć, uczymy się razem robienia zdjęć i to jest dla nas nowe doświadczenie bez parcia na szkiełko
 tak? Plan na PART I jest taki, że zdjęcia maja być bardzo delikatnie dłubnięte w PS, raczej naturalne. Konstruktywna krytyka jest ok, ale pamiętaj, że to czyjaś ciężka praca i taka krytyka bez poznania konkretnych realiów jest OT
 tak? Plan na PART I jest taki, że zdjęcia maja być bardzo delikatnie dłubnięte w PS, raczej naturalne. Konstruktywna krytyka jest ok, ale pamiętaj, że to czyjaś ciężka praca i taka krytyka bez poznania konkretnych realiów jest OT   
 jak się pojawią to coś wrzucębrz pisze:Czekam na drugą partię bo widzę, że zapowiada się dużo lepiej

hehehe, trzymam Cię za słowobrz pisze:Fajnie, że jednak wpadniesz do Pruszcza i będę mógł Ci uścisnąć pośladek

ARTIKS, sesja podoba się znajomym i najbliższym, ja jestem zadowolony

Ostatnio zmieniony czw lip 22, 2010 22:59 przez PELE, łącznie zmieniany 2 razy.