[GOLF MK3] VR6 Yellow Cab :) all foto str. 1
Moderator: G0 Karcio
oj no dobraFredi88 pisze:arturkw http://demonvwphotos.co.u...=&year=&source=
 myslalem ze zablysne hehe
 myslalem ze zablysne hehe  powiem ci kolor jest zajefajny tylko narazie jak jeszcze wszystko w proszku to nie ma efektu
 powiem ci kolor jest zajefajny tylko narazie jak jeszcze wszystko w proszku to nie ma efektu  jak poskładasz do kupy wszystko to pewnie beda miękły KOKONES
 jak poskładasz do kupy wszystko to pewnie beda miękły KOKONES  hehe
 hehe1.9 TD boost pin,KW,1,2bar,smoked front
viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
						viewtopic.php?f=88&t=217777" onclick="window.open(this.href);return false;
obecny KwiatkoVWóz
1.9 TDI 1Z+ 216,BBS RS,FMIC,FK,Raid HP
viewtopic.php?f=88&t=378323" onclick="window.open(this.href);return false;
Vagowanie,odczyt,kasowanie błędów
- duzy_przemo
- Gadatliwa bestia 
Popieram.idgray pisze:w mk3 wygląda to jak na tej reklamie " tato!, tato! .... "

Szkoda tego lakieru na takie cuda.
					Ostatnio zmieniony śr cze 30, 2010 15:12 przez duzy_przemo, łącznie zmieniany 1 raz.

Fredi88, pieknie sie robi coraz bardziej. Inny kolor niz moj ale dobrze ze kolejny zoltek sie pojawia na forum  Fotele masz mega zrobione, po prostu extra
 Fotele masz mega zrobione, po prostu extra  Czekam teraz az pokazesz kolo w koncu
 Czekam teraz az pokazesz kolo w koncu 
Ps. Jesli dalej poszukujesz listew CL w kolorze to zagadaj do uzytkownika Hansss Wiem ze niedawno mial takie jak poszukiwalem ale ja chcialem wlasnie strukture.

Fotele masz mega zrobione, po prostu extra
 Fotele masz mega zrobione, po prostu extra  Czekam teraz az pokazesz kolo w koncu
 Czekam teraz az pokazesz kolo w koncu 
Ps. Jesli dalej poszukujesz listew CL w kolorze to zagadaj do uzytkownika Hansss Wiem ze niedawno mial takie jak poszukiwalem ale ja chcialem wlasnie strukture.
- Fredi88
- Storm Beige 
- Kontakt:
kupilem od niego jedna brakujaca listewke kilka dni temu. Takze mam juz komplet i jutro sa do odbioru pomalowane juz pod kolor budyMakTheDon pisze:Ps. Jesli dalej poszukujesz listew CL w kolorze to zagadaj do uzytkownika Hansss Wiem ze niedawno mial takie jak poszukiwalem ale ja chcialem wlasnie strukture.
 oprócz tego zderzaki beda jeszcze do odbioru
 oprócz tego zderzaki beda jeszcze do odbioru 
					Ostatnio zmieniony pt lip 02, 2010 15:17 przez Fredi88, łącznie zmieniany 1 raz.

- POOREK
- VWGolf.pl Killer 
nie zdziwiłoby mnie gdyby kołem okazało się klasyczne BBS RS  w 17 calach...
 w 17 calach...

w 17 calach...
 w 17 calach...była: Czarna pomarańczka in Hawaii Style
jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
						jest: Audi 8G cabrio V6

www.vagradom.pl
"Nie umiera ten, kto trwa w pamięci żywych." [*]
- stolniczkow
- Forum Master 
- Kontakt:
Jak dla mnie taki robi robotę:

Czaaaarny daaaach......

Czaaaarny daaaach......
Czarne S3 1.8T - Dynosoft, MG Motorsport - 276km/365Nm
Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice

Grupowy chiptuning Aligator (DynoSoft) Katowice

- Fredi88
- Storm Beige 
- Kontakt:
dziś przekazałem greenowi koła do polerki... Wypolerowane będą całe. Zobaczymy jak to się będzie prezentować. Mam nadzieję, że dobrze... 
co do samych kół... Jest to felga z chevroleta corvetty, wiadomo, rozstaw inny więc wszystko na dystansach (ET też duże więc trzeba było je powypychać).
Felgi przód są w rozmiarze 8,5Jx17, seryjnie siedziała tam opona 255/45/17, ja założyłem 195/40/17
Felgi tył są w rozmiarze 9,5Jx17, seryjnie siedziała opona 285/40, w tej chwili 215/35
na pierwszej fotce przednia felga jest założona odwrotnie, tzn lewa felga z prawej strony... ale to tylko przymiarka była więc mało istotne Na drugiej fotce wysoko, bo zaraz po wizycie u blacharza, będzie oczywiście kilka centów niżej.
 Na drugiej fotce wysoko, bo zaraz po wizycie u blacharza, będzie oczywiście kilka centów niżej.

co do samych kół... Jest to felga z chevroleta corvetty, wiadomo, rozstaw inny więc wszystko na dystansach (ET też duże więc trzeba było je powypychać).
Felgi przód są w rozmiarze 8,5Jx17, seryjnie siedziała tam opona 255/45/17, ja założyłem 195/40/17
Felgi tył są w rozmiarze 9,5Jx17, seryjnie siedziała opona 285/40, w tej chwili 215/35

na pierwszej fotce przednia felga jest założona odwrotnie, tzn lewa felga z prawej strony... ale to tylko przymiarka była więc mało istotne
 Na drugiej fotce wysoko, bo zaraz po wizycie u blacharza, będzie oczywiście kilka centów niżej.

jak planowalem sobie jak zrobie VRke to czarny dach byl w planach... a bylo to ponad rok temu (zaraz po zakupie auta) niestety w tym czasie zrobil sie wysyp aut z czarnym dachem i zrezygnowalem...stolniczkow pisze:Czaaaarny daaaach......