, mamy takie same kolory i nawet tablice rejestracyjne zaczynaja sie tak samo "DWR"
 , mamy takie same kolory i nawet tablice rejestracyjne zaczynaja sie tak samo "DWR"a tak ogolnie spoko golfik

Moderator: G0 Karcio

robal264 pisze:no prawie z wrocka ale do miasta mam rzut beretem
ale chyba reszta rejestracji jest inna co,jakies zloty we wrocku sa organizowane czy raczej tylko te na wzgorzu andersa?
 a zloty we wrocku to tez slyszalem ze na andersa ale nigdy tam nie bylem jeszcze
  a zloty we wrocku to tez slyszalem ze na andersa ale nigdy tam nie bylem jeszcze  

)
 )

dlatego tez balem sie spawac to gazowo dalej, nawet pozniej okladalem wata szklana zeby sie wolno studzil w razie jakby chcial peknac dalej
 dlatego tez balem sie spawac to gazowo dalej, nawet pozniej okladalem wata szklana zeby sie wolno studzil w razie jakby chcial peknac dalej

nie chce sie chwalic ani tez nie bylo to powodem ze ja kupilem ale ona w orginale kosztowala 200zl a ze byla przecena i mi sie spodobala to kupilem za 56zl dodam ze tak naprawd to powinna ona byc skierowana tym pazurem w strone przedniej szyby ale mi jednak bardziej podoba sie tak jak jest teraz
 nie chce sie chwalic ani tez nie bylo to powodem ze ja kupilem ale ona w orginale kosztowala 200zl a ze byla przecena i mi sie spodobala to kupilem za 56zl dodam ze tak naprawd to powinna ona byc skierowana tym pazurem w strone przedniej szyby ale mi jednak bardziej podoba sie tak jak jest teraz 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości