POMOCY! Szukam fachowca w oklicy GLIWIC, RYBNIKA....

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

marek85
Mały gagatek
Mały gagatek

POMOCY! Szukam fachowca w oklicy GLIWIC, RYBNIKA....

Post autor: marek85 » sob gru 17, 2005 21:40

Opisywalem juz pare tyg temu moj problem na tym forum, slinik (1.8 ABS) na "gazie" pracuje dobrze... Na benzynie raz pracuje dobrze, raz zle, po wcisniecu pedalu gazu jest tak "dziura", poten dopiero nieróno wkreca sie na obroty, raz jest gorzej, raz lepiej, na wolnych nie równo pracuje. Spalanie pokzuje 5 - 6 L, a zawsze bylo 8 - 11. Zostalo sprawdzone: pompa, sonda, uklad wtryskowy byl inny zalozony i nonstop to samo, bylem juz u 3 mechaników, nikt sie z tym nie poradzil, na VAGu zawsze pokazuje bład sądy - MAM JUZ INNA, dalej to samo.. Moze mi ktos pomoc? Znacie kogos kto sobie z tym poradzi?

Z góry dzieki
Ostatnio zmieniony ndz gru 18, 2005 15:19 przez marek85, łącznie zmieniany 1 raz.

LECH gti
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: LECH gti » sob gru 17, 2005 22:58

spróbój podjechać do jakiegoś gazownika pewnie od tych calych elektrozaworów z gazu. z autem nigdy nic nie ma dopoki gazu sie nie wsadzi

marek85
Mały gagatek
Mały gagatek

Post autor: marek85 » sob gru 17, 2005 23:03

Wszytsko stalo sie po tym jak zmienialem panewki, a w tym samym czasie nalalem benzyny z jakas domieszka... i teraz nie wiem czy to moja wina czy tej benzyny, byla ona koloru szarego. Panewki zmienialem bez sciagania silnika, wiec góry ( ukladu wtryskowego) nie ruszalem. Moze modul sterujacy padł?

LECH gti
Mały gagatek
Mały gagatek
Kontakt:

Post autor: LECH gti » sob kwie 15, 2006 10:25

jedz do Henryka Reguły, mechanik golfów, ma warsztat w Katowicach brynowie,nieadaleko pętli tramwajowej. na poczatku ulicy św. Huberta.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”