hehe troche szkoda ale co tam
 no dalej w uk i narazie nie ma mnie na spotach ale jak bd to dam znac na bank to stykniemy sie bo musze oblukac pozdro
Moderator: G0 Karcio

da się wyrwać, wiadomobialko1991 pisze:POOREK, redy tak nnaprawde mozna za 2 stówki wyrwac, bo wcale nie sa takie chodliwe(...)
 ale utrafić to też jest dobry fart
 ale utrafić to też jest dobry fart   

nie przeczębig_jasiu pisze:nawet był już chętnyPOOREK pisze:finalnie chciałbym ich się pozbyć,
 trzeba jednak myśleć co dalej można skminić
 trzeba jednak myśleć co dalej można skminić  a sztuki negocjacji nie posiadasz
 a sztuki negocjacji nie posiadasz  bo człowieka któremu nie pali się do sprzedaży nie potrafisz urobić
 bo człowieka któremu nie pali się do sprzedaży nie potrafisz urobić   przepraszam
 przepraszam  

ano właśnie, ale wierzę że będzie lepszy pojazdDamilo pisze:no jahre sprzedanehehe troche szkoda ale co tam

no dalej w uk i narazie nie ma mnie na spotach ale jak bd to dam znac na bank to stykniemy sie bo musze oblukac pozdro
 a u mnie co tam oblukiwać
 a u mnie co tam oblukiwać  przeciętniaczek
 przeciętniaczek   jednak dam Ci przypomnieć sobie o poczciwym mk3
 jednak dam Ci przypomnieć sobie o poczciwym mk3 

tj. przy aucie nic się nie zmienia
 tj. przy aucie nic się nie zmienia  wczoraj dotarły wlepy majóvwkowe
  wczoraj dotarły wlepy majóvwkowe   dzisiaj pogoda nie dopisała, weekendu majowego nie ma
 dzisiaj pogoda nie dopisała, weekendu majowego nie ma  wracając z garażu zrobiłem z kumplem rundkę po mieścinie i zrobiliśmy też ze 2 fotki
 wracając z garażu zrobiłem z kumplem rundkę po mieścinie i zrobiliśmy też ze 2 fotki  autko żyje i ma się dobrze
 autko żyje i ma się dobrze   

pozdrawiam
 pozdrawiam 

jutro 3 maja więc nawet nie wiem czy bitex gdzieś kupię...
 jutro 3 maja więc nawet nie wiem czy bitex gdzieś kupię...  nie chce mi się za to brać bo nie wiem jak wygląda prawy amor, czy nie będzie z nim jakichś przejść
 nie chce mi się za to brać bo nie wiem jak wygląda prawy amor, czy nie będzie z nim jakichś przejść  ale zabiorę się za to bo wstyd
 ale zabiorę się za to bo wstyd  

dziękitome-x pisze:Ciekawy pomysł na felge, sam szukam takich opon. Czy na profilu 40 nie zmalała Ci szybkosc?? Kolo ma wtedy 25 mm mniejsza srednice od ori. Czuc roznice, czy nie ma to znaczenia?
PozdraVWiam!

pierwsze słyszę... co do R17 na profilu 40 jestem skłonny się zgodzić...
 pierwsze słyszę... co do R17 na profilu 40 jestem skłonny się zgodzić...  no chyba że mówisz o samej średnicy felgi... to wtedy R16 na profilu 40 jest odpowiednikiem R14 na profilu 65, przy założeniu że cal = 25mm
 no chyba że mówisz o samej średnicy felgi... to wtedy R16 na profilu 40 jest odpowiednikiem R14 na profilu 65, przy założeniu że cal = 25mm  nie testowałem v-max
 nie testowałem v-max  spalanie jest większe
 spalanie jest większe  poza tym szybkość, jeśli zmalała to tylko i wyłącznie przez większe opory toczenia (szer 185 -> 195), ale to tak naprawdę zależy od opon
 poza tym szybkość, jeśli zmalała to tylko i wyłącznie przez większe opory toczenia (szer 185 -> 195), ale to tak naprawdę zależy od opon  prędkość pokazywana na liczniku jest uzależniona od obwodu przedniego koła więc to zależy co porobisz z profilami opon
 prędkość pokazywana na liczniku jest uzależniona od obwodu przedniego koła więc to zależy co porobisz z profilami opon  ale raczej różnicy nie czuję, choć nie testowałem tego za specjalnie... przyczepność na tych oponach jest o wiele lepsza, nie wierzyłem opiniom czytanym w internecie, ale samochód rwie do przodu zamiast pisku opon wiec jest fajnie
 ale raczej różnicy nie czuję, choć nie testowałem tego za specjalnie... przyczepność na tych oponach jest o wiele lepsza, nie wierzyłem opiniom czytanym w internecie, ale samochód rwie do przodu zamiast pisku opon wiec jest fajnie   szczerze mogę polecić każdemu kto to czyta
 szczerze mogę polecić każdemu kto to czyta  

Uwierz mi kolego ze tak jest. Mam warsztat wulkanizacyjny i sa na to specjalne % przeliczniki.POOREK pisze:mniejszą średnicę?pierwsze słyszę...

ale wg tego kalkulatora jeśli nawet jest przekłamanie tego typu jak mówisz to będzie tylko i wyłącznie w prędkości pokazywanej na liczniku
 ale wg tego kalkulatora jeśli nawet jest przekłamanie tego typu jak mówisz to będzie tylko i wyłącznie w prędkości pokazywanej na liczniku  w wypadku o którym rozmawiamy, rzeczywiście licznik może pokazywać mniej
 w wypadku o którym rozmawiamy, rzeczywiście licznik może pokazywać mniej   ja jednak nie odczuwam tej różnicy, specjalnych pomiarów też nie robiłem
 ja jednak nie odczuwam tej różnicy, specjalnych pomiarów też nie robiłem   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości