CzaRNe Mk3 VR6 ABV TURBO! by piotr.fitowski
Moderator: G0 Karcio
- 
				piotr.fitowski
- Nowicjusz 
witam dawno sie nie odzywalem.... pojawiły sie nowe koła :cwaniak:  ogolnie to  4x keskin kt1 9j  .... wypolerowane juz na lustro :super:  dawno tu nie zaglądałem.... auto w sumie juz bez silnika stoi i zaczęło mody :super:  mysle ze do 2 miesiecy bd latac
.... wypolerowane juz na lustro :super:  dawno tu nie zaglądałem.... auto w sumie juz bez silnika stoi i zaczęło mody :super:  mysle ze do 2 miesiecy bd latac  duzo fantow jest :super:  pewno na dniach dodam jakies konkrety:)) a narazie 3 foteczki 2 z wyciagania pieca :super:  sam wyciągnąłem :super:  :super:  i jena z wakacji z mk1
  duzo fantow jest :super:  pewno na dniach dodam jakies konkrety:)) a narazie 3 foteczki 2 z wyciagania pieca :super:  sam wyciągnąłem :super:  :super:  i jena z wakacji z mk1  )
) 

trzeba sie naszykowac na Vaga w Nysie :green_fuck:

.... wypolerowane juz na lustro :super:  dawno tu nie zaglądałem.... auto w sumie juz bez silnika stoi i zaczęło mody :super:  mysle ze do 2 miesiecy bd latac
.... wypolerowane juz na lustro :super:  dawno tu nie zaglądałem.... auto w sumie juz bez silnika stoi i zaczęło mody :super:  mysle ze do 2 miesiecy bd latac  duzo fantow jest :super:  pewno na dniach dodam jakies konkrety:)) a narazie 3 foteczki 2 z wyciagania pieca :super:  sam wyciągnąłem :super:  :super:  i jena z wakacji z mk1
  duzo fantow jest :super:  pewno na dniach dodam jakies konkrety:)) a narazie 3 foteczki 2 z wyciagania pieca :super:  sam wyciągnąłem :super:  :super:  i jena z wakacji z mk1  )
) 

trzeba sie naszykowac na Vaga w Nysie :green_fuck:
moja świeżynka :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=265796&postdays=0&postorder=asc&start=0
						no no robi sie ciekawie mam nadzieje ze do czasu zlotu w Nysie poskładasz wszystko i bede miał okazje obejrzeć tego potwora  

Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
						viewtopic.php?f=88&t=251521&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- 
				piotr.fitowski
- Nowicjusz 
Witam wszystkich:-)   uparcie chcę zdążyć na VAG-a w Nysie więc prace idą powoli do przodu :super:  "WSIOLF" został totalnie wybebeszony
 uparcie chcę zdążyć na VAG-a w Nysie więc prace idą powoli do przodu :super:  "WSIOLF" został totalnie wybebeszony  , została polakierowana na nowo komora silnika ( w końcu turbo musi się prezęcić) no nowo zakonserwowane zostały przednie nadkola barankiem novola
 , została polakierowana na nowo komora silnika ( w końcu turbo musi się prezęcić) no nowo zakonserwowane zostały przednie nadkola barankiem novola  do przedniego zawieszenia ówcześnie wypiaskowanego i pomalowanego zostały wprasowane nowe gumy
  do przedniego zawieszenia ówcześnie wypiaskowanego i pomalowanego zostały wprasowane nowe gumy  wszystkie drązki i końcówki zostały wymienione na nowe
  wszystkie drązki i końcówki zostały wymienione na nowe  w tyg powinny zawitać juz na aucie
  w tyg powinny zawitać juz na aucie  

PLAN NA KWIECIEŃ
  rozbiórka silnika do zera, obróbka silnika i poskładanie go na kuciźnie
  montaż turba i silnika w aucie
 montaż turba i silnika w aucie
  ogarnięcie tematu instalacji elektrycznej
 ogarnięcie tematu instalacji elektrycznej
  zbudowanie układu wydechowego na pełnym przelocie z kwasa

i pewno troch innych rzeczy

Jak sie zapatrujecie bd dobrze :zdegustowany:
  bd dobrze :zdegustowany:   

FOTKI:

uparcie chcę zdążyć na VAG-a w Nysie więc prace idą powoli do przodu :super:  "WSIOLF" został totalnie wybebeszony
 uparcie chcę zdążyć na VAG-a w Nysie więc prace idą powoli do przodu :super:  "WSIOLF" został totalnie wybebeszony  , została polakierowana na nowo komora silnika ( w końcu turbo musi się prezęcić) no nowo zakonserwowane zostały przednie nadkola barankiem novola
 , została polakierowana na nowo komora silnika ( w końcu turbo musi się prezęcić) no nowo zakonserwowane zostały przednie nadkola barankiem novola  do przedniego zawieszenia ówcześnie wypiaskowanego i pomalowanego zostały wprasowane nowe gumy
  do przedniego zawieszenia ówcześnie wypiaskowanego i pomalowanego zostały wprasowane nowe gumy  wszystkie drązki i końcówki zostały wymienione na nowe
  wszystkie drązki i końcówki zostały wymienione na nowe  w tyg powinny zawitać juz na aucie
  w tyg powinny zawitać juz na aucie  
 PLAN NA KWIECIEŃ
 rozbiórka silnika do zera, obróbka silnika i poskładanie go na kuciźnie montaż turba i silnika w aucie
 montaż turba i silnika w aucie ogarnięcie tematu instalacji elektrycznej
 ogarnięcie tematu instalacji elektrycznej zbudowanie układu wydechowego na pełnym przelocie z kwasa
 Jak sie zapatrujecie
 FOTKI:

moja świeżynka :D http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=265796&postdays=0&postorder=asc&start=0
						- Mastercinek
- VR6SyncroManiac 
- 
				piotr.fitowski
- Nowicjusz 
- 
				piotr.fitowski
- Nowicjusz 
- Adrian1989
- Łysy z Brazzers 
- Kontakt:
- 
				piotr.fitowski
- Nowicjusz 
djtom, wbrew pozorom wszystko robiłem sam i sam ten projekt skończę :green_fuck:  ew poprawki wprowadzi jakis dobry tuner ale to z czasem  narazie plan zakłada poskładanie i odpalenie
 narazie plan zakłada poskładanie i odpalenie  MakTheDon,  dziekować
 MakTheDon,  dziekować  to takiego jak Twoj to mi jeszcze daleko no ale cóz
  to takiego jak Twoj to mi jeszcze daleko no ale cóz  mam nadzieje ze jeszcze zachwycę
  mam nadzieje ze jeszcze zachwycę 

narazie plan zakłada poskładanie i odpalenie
 narazie plan zakłada poskładanie i odpalenie  MakTheDon,  dziekować
 MakTheDon,  dziekować  to takiego jak Twoj to mi jeszcze daleko no ale cóz
  to takiego jak Twoj to mi jeszcze daleko no ale cóz  mam nadzieje ze jeszcze zachwycę
  mam nadzieje ze jeszcze zachwycę 
						ja też monitoruję temat   czekam na efekt końcowy jak większość śledźących temat
 czekam na efekt końcowy jak większość śledźących temat  

Mój mk3 german styl na pełnym ogniu!!Przygotowania do 2011 ruszyły Borbet A w nowej odsłonie!
- 
				piotr.fitowski
- Nowicjusz 
myśle ze do końca tyg silnik bd poskładany tak ze mozna bd go odpalić  

w silniku zostało mi tylko zabielic zamach i skręcić silnik do kupy ooops narazie prezentuje sie to tak:

i korzystając z okazji chciałem podziękować zazdrośnikom którzy twierdza ze wszystko sie potopi :-D :green_fuck: :green_fuck:

w silniku zostało mi tylko zabielic zamach i skręcić silnik do kupy ooops narazie prezentuje sie to tak:

i korzystając z okazji chciałem podziękować zazdrośnikom którzy twierdza ze wszystko sie potopi :-D :green_fuck: :green_fuck: