pozdro
 pozdroModerator: G0 Karcio
No cudo jest trzeba przyznać. Generalnie wszystko jest lalka ale jednej rzeczy jak już jest taki głęboki czarny połysk... Dokładki zdesi w kolor dopełniły by głębokość czerni...pelton1985 pisze:uwierz mi, że nie jest to szczyt wypucowania tego auta, był tylko umyty a nie wywoskowany własnoręcznie, za kilka dni biorę się za polerkę lakieru po zimie
Jeśli Ci zależy... Mi się podobają zwyczajne dokładki również... A największy pener jest wtedy, kiedy przy hamowaniu szlifujesz dokładką o asfaltpelton1985 pisze:steniu4, no to będzie trzeba zamówić dokładkę V6i pobawić się puchą

I dlatego nie zmieniam dokładki ani na anniversary ani na V6... Na ciemnym kolorze rys nie widać tak szybko jak na srebrnympelton1985 pisze:mi po tej zimie już nic humoru nie popsuje,urwaną dokładkę zbierałem w tym roku z 5 razy :green_fuck: :green_fuck:
 tylko do delikatnej kosmetyki ta jedna mała podcieta kratka ale będzie i tak ładnie
  tylko do delikatnej kosmetyki ta jedna mała podcieta kratka ale będzie i tak ładnie   

jak masz to pokaz zdjecia bez zderzaka
 jak masz to pokaz zdjecia bez zderzaka  bo jestem zajebiscie ciekaw jak to wykombinowane jest
 bo jestem zajebiscie ciekaw jak to wykombinowane jest  no i co tam po strojeniu
 no i co tam po strojeniu  a u mnie hybryda do wymiany bo jest u mnie tylko 170 ps i 320 Nm :/ a turbo sie konkretnie załącza ok. 3500 tysiaca takze jedzie praktycznie tak samo jak na starym turbie
 a u mnie hybryda do wymiany bo jest u mnie tylko 170 ps i 320 Nm :/ a turbo sie konkretnie załącza ok. 3500 tysiaca takze jedzie praktycznie tak samo jak na starym turbie  z 155 ps i 360 Nm. Tylko teraz to czuje sie jak prawie mialbym turbo benzyne
 z 155 ps i 360 Nm. Tylko teraz to czuje sie jak prawie mialbym turbo benzyne  heh i chwal sie  jak tam po strojeniu wyglada
 heh i chwal sie  jak tam po strojeniu wyglada  mam nadzieje ze na vwmanii bedziesz
 mam nadzieje ze na vwmanii bedziesz 
rozumiem, że to wyzwanie a zakład jest o moje lub Twoje kołapezet666 pisze:Do zobaczyska na kresce

jak będę miał to pokażę, ogólnie wiem, że nie było bardzo dużo cięcia i rzeźbyfasd pisze:jak masz to pokaz zdjecia bez zderzaka
fasd pisze:no i co tam po strojeniu
oczywiście, że się pochwale, ogólnie plan jest taki aby było przyjemnie ale przede wszystkim bezpieczniefasd pisze:chwal sie jak tam po strojeniu wyglada

jest taki podły plan ale nie wiem jak to będzie, są szanse, że się pojawięfasd pisze:mam nadzieje ze na vwmanii bedziesz

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 17 gości