ladnie w te rondo wpada czwarty

pssssssst pssssssssst
Moderator: G0 Karcio

Dolot już wkrótceXenO pisze:Latiusz, zdecydowanie polecam założenie dolotu ze stozkiemsam tez taki mam zreszta kilka osób na forum też i jest róznica po jego zamontowaniu no i zimne powietrze dobrze robi
 niedługo zamówie, a blow-off pójdzie na handel
  niedługo zamówie, a blow-off pójdzie na handel  bo na dolocie ładnie słychać ori dv
  bo na dolocie ładnie słychać ori dv  tylko myślę jakiej firmy zestaw dolotu zapodać?
  tylko myślę jakiej firmy zestaw dolotu zapodać?Don synuemilson pisze:Niedzielny zjazd osiedlowych tunerow
 fotki ładne
  fotki ładne  trochę jeszcze pocwiczysz i będzie mistrz
  trochę jeszcze pocwiczysz i będzie mistrz 
 1 psssyyyt 2 psssyt jak to Prezes Yamaysky pedzioł
  1 psssyyyt 2 psssyt jak to Prezes Yamaysky pedzioł  
 Widać, że jak tylko pogoda dopisałaMuch77 pisze:fajny spocik dobre foty
ladnie w te rondo wpada czwarty
pssssssst pssssssssst
 to spocik nawet udany wyszedł
  to spocik nawet udany wyszedł 
Co najlepsze, że grupa nam się rozrastaAlvarees pisze:SLU wiadomo.... Wy tam nie macie innych silników?? same 16stki i turbo
 już nie powiem co się dzieje w Tworogu u bartkóm
 już nie powiem co się dzieje w Tworogu u bartkóm  prawdziwa stajnia
  prawdziwa stajnia  teraz to już na zlocicha napewno się nie spóźnimy!
  teraz to już na zlocicha napewno się nie spóźnimy!

Dogonimy jak już będzie wszystko razem zestrojone.Alvarees pisze:włąśnie tam skłąda się mk2 TURBO na STA co by was szło dogonic

amenemilson pisze:spam spam spam a w temacie samochodu nic sie nie dzieje :green_fuck: :green_fuck: :green_fuck:
 w tym tygodniu przyjdzie kilka drobnych fantów to i prace przy czwartym ruszą
 w tym tygodniu przyjdzie kilka drobnych fantów to i prace przy czwartym ruszą  
   oraz w tle z Chrabąszczem na nowych mercedesach
 oraz w tle z Chrabąszczem na nowych mercedesach  

a gdzie letnie koła ??
 a gdzie letnie koła ??  a w garbim troche te kola sie wydaja za male do wnek jakie tam sa.. wkolo kola taka japa sie zrobila wielka.. ale wzor i polerka pasuja do niego idealnie..
 a w garbim troche te kola sie wydaja za male do wnek jakie tam sa.. wkolo kola taka japa sie zrobila wielka.. ale wzor i polerka pasuja do niego idealnie..  

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości