ale jakoś dalej wysoko pieje

Moderator: G0 Karcio
Don pierunieemilson pisze:na wiosne gwint KW lezyteraz nie ma sensu na zime tego wkladac
 sam gwintu zadnego nie bydzie
  sam gwintu zadnego nie bydzie  tym trzeba na codzien dużo jeździć
  tym trzeba na codzien dużo jeździć  a jak pójdzie jeszcze na dół to wszystkie dostawki oberwia
 a jak pójdzie jeszcze na dół to wszystkie dostawki oberwia  zobaczymy na wiosne
  zobaczymy na wiosne 
 miał mi coś naszykować już ostatnio, a moje miało iść do Biedrony od Orbitosa
  miał mi coś naszykować już ostatnio, a moje miało iść do Biedrony od Orbitosa  trzeba uderzyć do źródła i zapytać Yamayskiego :green_fuck:
  trzeba uderzyć do źródła i zapytać Yamayskiego :green_fuck: 

obrys ładnie leży i nic nie odstaje
 obrys ładnie leży i nic nie odstaje 

pakiet dostawek 25 jahre + daszek R32
  pakiet dostawek 25 jahre + daszek R32  

za cierpliwość w dążeniu do tego żeby wszystko ładnie spasowało
 za cierpliwość w dążeniu do tego żeby wszystko ładnie spasowało  autko jeszcze nie jest kompletne, bo trzeba założyć grill i podłączyć obrys w zderzaku
  autko jeszcze nie jest kompletne, bo trzeba założyć grill i podłączyć obrys w zderzaku   ale z tym to sobie poradzę
  ale z tym to sobie poradzę 
 )
 )  

wklejone do postu to co dzisiaj ruszyłem
  wklejone do postu to co dzisiaj ruszyłem 

tak wlasnie ma byc orbitka podszkol bo bidok nie wie jak temata z chrabąszczem załozyc
 tak wlasnie ma byc orbitka podszkol bo bidok nie wie jak temata z chrabąszczem załozyc  a tez bedzie co pokazywac na Mietkach
 a tez bedzie co pokazywac na Mietkach )
 )
Wkrótce pojdzie listwa w zderzak i grill w czerniFrykas pisze:fajny sie czerwony robikiedy listwe wstawiasz??

Donemilson pisze:Odemnie mala propozycja jak na przodku sa lampy z wkladem czarnym to na tyl wloz mu HELLa Black i bedzie ladny kontrast
 tył zostaje, mi bardzo się podoba
  tył zostaje, mi bardzo się podoba  ładnie komponuje się w czerwień
  ładnie komponuje się w czerwień 
Donemilson pisze:zakladaj BLacki na tyl i nie dyskutuj :green_fuck: hyhyhy
 lepiej myśl na wiosna nad jakim frontem do twojego, już Mackowi mówiłem, że vento front z dymionymi lampami musi być :green_fuck:
  lepiej myśl na wiosna nad jakim frontem do twojego, już Mackowi mówiłem, że vento front z dymionymi lampami musi być :green_fuck:
swiete slowa!!!!!!!!szczep pisze:bez przesady, mam w miarę nisko i jakiś większych problemów w poruszaniu nie ma
dla chcącego nic trudnego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości