hehe auto ładnie wygląda i napewno bedzie jeszcze ładniej no i trzymam kciuki żeby zeszło trochę w dół bo tego mu trzeba
 hehe auto ładnie wygląda i napewno bedzie jeszcze ładniej no i trzymam kciuki żeby zeszło trochę w dół bo tego mu trzeba   zdradz troche szczegułów co i jak po sofcie
 zdradz troche szczegułów co i jak po sofcie  
Moderator: G0 Karcio
 hehe auto ładnie wygląda i napewno bedzie jeszcze ładniej no i trzymam kciuki żeby zeszło trochę w dół bo tego mu trzeba
 hehe auto ładnie wygląda i napewno bedzie jeszcze ładniej no i trzymam kciuki żeby zeszło trochę w dół bo tego mu trzeba   zdradz troche szczegułów co i jak po sofcie
 zdradz troche szczegułów co i jak po sofcie  

spokojnieRafalek114 pisze:ale podejscie do przedstawienia projektu co najmniej dziwne

Czas rozwiać wątpliwościScientist pisze:to zmienia postać rzeczy.. jaka moc/Nm po virusie ?
 , no więc tak za pierwszym hamowaniem wyszło 179km/ 280Nm, niestety drugi raz był już słabszy wyszło 174km/274Nm - spowodowane temperaturą zasysanego powietrza które w wakacje wyszło 26 stopni
 , no więc tak za pierwszym hamowaniem wyszło 179km/ 280Nm, niestety drugi raz był już słabszy wyszło 174km/274Nm - spowodowane temperaturą zasysanego powietrza które w wakacje wyszło 26 stopni  (można powiedzieć że już sie gotuje) dlatego na wiosne musi pójść nowy IC-ek na przód i jak się uda to jeszcze dolot. Teraz jak już porobiłem kilka niezbyt ciekawych zdjęć zawieszenia, zaczne wrzucać wszystkie mody pokolei, tak żeby temat miał "ręce i nogi";) Dziękuje za wpisy
  (można powiedzieć że już sie gotuje) dlatego na wiosne musi pójść nowy IC-ek na przód i jak się uda to jeszcze dolot. Teraz jak już porobiłem kilka niezbyt ciekawych zdjęć zawieszenia, zaczne wrzucać wszystkie mody pokolei, tak żeby temat miał "ręce i nogi";) Dziękuje za wpisy  .
 .
Oglądałem takie zestawiki IC-ek + orurowanie na allegro dedykowane pod 1.8tQCHARZ pisze:wynik całkiem niezły
zastanawialeś się już jaki IC będziesz zakladał?
 problem jest w tym, że nie mam nikogo
  problem jest w tym, że nie mam nikogo  kto mógłby mi pospawać orurowanie, bo tak to kupiłbym kilka kawałków rury i IC-ek oddzielnie
 kto mógłby mi pospawać orurowanie, bo tak to kupiłbym kilka kawałków rury i IC-ek oddzielnie 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 11 gości