PROSPOTR CZY AUTO GAUGE??????
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
to spore ma przeklamanie hehe

viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
SPRZEDAM ALU SANTA MONICA ORYGINAŁ WIECEJ PW
WIOSNA 2011
PIERWSZY NA POMORZU i PRAWDOPODOBNIE w PL MK IV 2.0 TDI 8V
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
No nie oszukujmy sie, wskazniki po 90zl wskazuja bardziej pogode niz to, co sie dzieje w silniku  Jesli ktos chce dobre zegary, to minimum Auto Gauge Stepper Motor lub juz sensowne Apexi, Greddy, HKS itd
 Jesli ktos chce dobre zegary, to minimum Auto Gauge Stepper Motor lub juz sensowne Apexi, Greddy, HKS itd 

Jesli ktos chce dobre zegary, to minimum Auto Gauge Stepper Motor lub juz sensowne Apexi, Greddy, HKS itd
					Ostatnio zmieniony pn gru 28, 2009 19:19 przez mrowczan, łącznie zmieniany 1 raz.

no okej ale no bez przesady zeby bląd pomiarowy wynosil az 0.25 rozumiem rzedu 0.1 no moze 0.15 ale nie az tyle kurde zebym mial dostep do vaga to bym z chęcią to sprawdzil albo chociaz sprobuje sie dowiedziec na ile mi rob555 ustawil turbo to juz bym mial jakichs poglad na sytuacje  

[ Dodano: 28 Gru 2009 20:36 ]
musze poszukac jakiejs specyfikacji tego ustrojstwa tak z ciekawosci "D

[ Dodano: 28 Gru 2009 20:36 ]
musze poszukac jakiejs specyfikacji tego ustrojstwa tak z ciekawosci "D
viewtopic.php?f=89&t=241036 MOJ DUPVWóZ
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
WIOSNA 2011
Lato 2012 ????
ja miałem AG seriii indiglo i do 1 Bara pokazywał dość dokładnie, powyżej wydaje mi się ze zawyżają te wskaźniki, mają chyba małą bezwładność i tendencję do pokazywania overboostówAno tajwanski wskaznik produkowany za pare dolarow, skoro u nas po przeplynieciu kilkunastu tys km kosztuje 90zl, wiec fajerwerkow nie ma sie co spodziewacBedzie trroche przeklamywac i nie ma co sie na nim jakos szczegolnie wzorowac
wzorować sie nie ma co ale jakiś pogląd na cisnienie dają i za tą cene są OK
temp oleju pokazywała mi to samo co czujnik a Maha wiec tez nie było najgorzej
najlepszą opcją są autogauge SM jesli chodzi o cena / jakość