VW Passat B3 GT VR6..
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, jhosef, Stalu, VIP
Akeitsu, nad czym tu się zastanawiać  MkII nawet z VR6, glebą i super kołem robi wrażenie zapewne... tyle, że pomodzonych (lepiej lub gorzej) dwójek jest już opór a Passat jest tak nieczęsto modzony a jak już się go pomodzi to robi zajebiste wrażenie
 MkII nawet z VR6, glebą i super kołem robi wrażenie zapewne... tyle, że pomodzonych (lepiej lub gorzej) dwójek jest już opór a Passat jest tak nieczęsto modzony a jak już się go pomodzi to robi zajebiste wrażenie  Dla mnie B3 Variant jest kwintesencją niemieckiego auta a gdy jest to jeszcze taka sztuka jak Twoja to nie mam pytań
 Dla mnie B3 Variant jest kwintesencją niemieckiego auta a gdy jest to jeszcze taka sztuka jak Twoja to nie mam pytań  Już jak go widziałem gdy brałeś ode mnie RS-y zrobił na mnie duże wrażenie... teraz było by pewnie razy dwa
 Już jak go widziałem gdy brałeś ode mnie RS-y zrobił na mnie duże wrażenie... teraz było by pewnie razy dwa 

MkII nawet z VR6, glebą i super kołem robi wrażenie zapewne... tyle, że pomodzonych (lepiej lub gorzej) dwójek jest już opór a Passat jest tak nieczęsto modzony a jak już się go pomodzi to robi zajebiste wrażenie
 MkII nawet z VR6, glebą i super kołem robi wrażenie zapewne... tyle, że pomodzonych (lepiej lub gorzej) dwójek jest już opór a Passat jest tak nieczęsto modzony a jak już się go pomodzi to robi zajebiste wrażenie  Dla mnie B3 Variant jest kwintesencją niemieckiego auta a gdy jest to jeszcze taka sztuka jak Twoja to nie mam pytań
 Dla mnie B3 Variant jest kwintesencją niemieckiego auta a gdy jest to jeszcze taka sztuka jak Twoja to nie mam pytań  Już jak go widziałem gdy brałeś ode mnie RS-y zrobił na mnie duże wrażenie... teraz było by pewnie razy dwa
 Już jak go widziałem gdy brałeś ode mnie RS-y zrobił na mnie duże wrażenie... teraz było by pewnie razy dwa 
					Ostatnio zmieniony sob lis 28, 2009 12:17 przez Zybi236, łącznie zmieniany 1 raz.

Mój Ex GTI Edition- RH ZW2, MTS-Technik, Hella Black Magic, H1 Smoked. http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=180827
						Bardzo dobra decyzjaAkeitsu pisze:Ahh przekonaliście mnie, golfik i tak zostanie będe se go powolutku robił z czasem ujzy światło dzienne. A teraz tak, juz nie bawem jakieś tam nowe fanty zawitają jak sie uda i pare zeczy dojdzie
Mam nadzieje ze bedzie OK
Pozdrawiam.
 Powiem nawet ze najlepsza jaka mogles podjac
 Powiem nawet ze najlepsza jaka mogles podjac   
 To teraz czekamy na mode przy pasku jeszcze jakies

NORD-VAG.PL
						- kler_b
- Gadatliwa bestia 
- Kontakt:
Pasek 1 klasa, czy tu na wyspie sa jakies z VR-ami ehh  , pozostaje mi tylko dalej szukac, gratuluje autka.
 , pozostaje mi tylko dalej szukac, gratuluje autka.

, pozostaje mi tylko dalej szukac, gratuluje autka.
 , pozostaje mi tylko dalej szukac, gratuluje autka.VW Polo: viewtopic.php?p=3964687#3964687" onclick="window.open(this.href);return false;
						coś tam namodził znowu dawaj :>

viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!
https://www.facebook.com/1500plnprojekt/
viewtopic.php?f=88&t=428497 Moje kochane EX cabrio

Wypad z kolegami na drzewiany.
B3 VR6 Vs B4 VR6
* regulator ciśnienia paliwa był odłączony, mechanik zapomniał podpiąć a ja nie zauwazyłem
-Radyjko JVC doszło aby cos tam sobie grało
-Wirus na więcej putupajów
A tak po zatym czekam i czekam az mi paczki przyjdą 

B3 VR6 Vs B4 VR6
* regulator ciśnienia paliwa był odłączony, mechanik zapomniał podpiąć a ja nie zauwazyłem
-Radyjko JVC doszło aby cos tam sobie grało
-Wirus na więcej putupajów
A tak po zatym czekam i czekam az mi paczki przyjdą

Ostatnio zmieniony ndz lis 29, 2009 19:41 przez Akeitsu, łącznie zmieniany 2 razy.

_/_/_/_/_/_/
						- mr_exclusive
- GTI POWER 
- Kontakt:
No ładnie poszli jak na ciężkie passkiAkeitsu pisze:Wypad z kolegami na drzewiany.
B3 VR6 Vs B4 VR6

ps. Montuj Panie turbo to będzie szybciej

Pozdr,
Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
						Arek
Moje EX GTI Turbo:
viewtopic.php?t=169032
Polo 9N 1.9TDI Highline
Tani Hosting www zapraszam!
Wiadomo ale zal troche Pesosmr_exclusive pisze:Montuj Panie turbo to będzie szybciej
 Na razie mam wirusa i mi wystarczy.
 Na razie mam wirusa i mi wystarczy.  
					Ostatnio zmieniony ndz lis 29, 2009 23:49 przez Akeitsu, łącznie zmieniany 1 raz.

_/_/_/_/_/_/
						Panie ty mi jakiegoś wirka załatw do mojego 1.8  abs 90 kucy bo to nie idzie
 abs 90 kucy bo to nie idzie 

viewtopic.php?f=87&t=592196 NAJTAŃSZY PROJEKT W POLSCE!! 1500 PLN PROJEKT!!