robisz poprostu kopie
 robisz poprostu kopie  i musi wyjsc
 i musi wyjsc  może nie wyjdzie Ci na pierwszy raz idealnie, ale człowiek sie uczy na błędach
 może nie wyjdzie Ci na pierwszy raz idealnie, ale człowiek sie uczy na błędach  tylko musisz miec czym to pozszywać, bo ręką igłą i niciąą tego nie zrobisz, chyba, że masz duuuużo cierpliwosci i samozaparcia
 tylko musisz miec czym to pozszywać, bo ręką igłą i niciąą tego nie zrobisz, chyba, że masz duuuużo cierpliwosci i samozaparcia  a tapicerzy z tego co wiem to używają kleju podobnego do butaprenu ale butapren to nie jest i nakłada się go pędzlem lub pistoletem
 a tapicerzy z tego co wiem to używają kleju podobnego do butaprenu ale butapren to nie jest i nakłada się go pędzlem lub pistoletemjak napisał bandyta mk1love, Bonaterm to z pewnością to
 podobnie sie klei jak butaprenem, ale widziałem jak natryskują go pistoletem
 podobnie sie klei jak butaprenem, ale widziałem jak natryskują go pistoletem[ Dodano: 06 Lip 2009 17:42 ]
Blanko, z tego co kojarzę, alcantarę się zszywa z czymś i teraz nie wiem czy sie to klei czy tylko zszywa...

ja ruszyłem z tematem... boczki zostawiam na koniec... narazie złożyłem siedzisko... jutro będą lepsze fotki!
 ja ruszyłem z tematem... boczki zostawiam na koniec... narazie złożyłem siedzisko... jutro będą lepsze fotki!