na foto ladnie wyglada
daj fotke tak jak piszeTo_mas, w jakims bardziej naslonecznionym miejscu

jaka pasta polerowales ?
Moderatorzy: Moderatorzy, VIP

a fotke postaram się dac w najblizszym czasie
  a fotke postaram się dac w najblizszym czasie 

to zacznij działać a nie pytaj !!woz1938 pisze:wiem ze to uciazliwe pytania ale poprostu chce wiedziec wszystko...

ja tam nie widzę lakieru na ranciewoz1938 pisze:i od jakiego papieru zaczac po sciagnieciu lakieru scansolem?

jak skończysz szlifować P2500woz1938 pisze:po czym mam poznac ze moge juz polerowac filcem?
 ewentuyalnie P2000
 ewentuyalnie P2000no jak filc na wiertarkęwoz1938 pisze:jak wyglada filc na wiertarke?

dokladnie nie oszczędzajć palcywoz1938 pisze:w jaki sposob radzicie to wszystko zrobic?

zeszlifować - o ile sie dawoz1938 pisze:mam kilka wzerow takich dosyc dosyc...

jak chesz wiedziec wszytko o polerce to najlepiej przegladnij troche ten temat ja zanim zabrałem sie za polerke przeczytałem cały ten tamcik i z 20 innych forów
 jak chesz wiedziec wszytko o polerce to najlepiej przegladnij troche ten temat ja zanim zabrałem sie za polerke przeczytałem cały ten tamcik i z 20 innych forów    a fele fanje ładny wzór powodzenia z polerka:bigok:
  a fele fanje ładny wzór powodzenia z polerka:bigok:
 a co ie okazalo pod klarem mialem juz wypolerowane aluminium
 a co ie okazalo pod klarem mialem juz wypolerowane aluminium  tylko jak byly odpryski klaru to juz nie bylo polerki wiec musze przejechac papierem 2500 i pasta i beda lustra pozdro
 tylko jak byly odpryski klaru to juz nie bylo polerki wiec musze przejechac papierem 2500 i pasta i beda lustra pozdro
 do czego Ty je zapychasz?
 do czego Ty je zapychasz?

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 8 gości