[GOLF MK3]VW GTI by PAPOL
Moderator: G0 Karcio
Ciekawe ile koni wypluje?!hmm  

Naprawdę szacuneczek, za to, że modzisz to 2e. Z jednej strony to wyrzucanie kasy w błoto, ale satysfakcja jest na pewno

Naprawdę szacuneczek, za to, że modzisz to 2e. Z jednej strony to wyrzucanie kasy w błoto, ale satysfakcja jest na pewno

Ostatnio zmieniony czw sie 06, 2009 14:02 przez becior, łącznie zmieniany 1 raz.

było 20 Jahre 16V...   http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=88&t=342725&start=0&hilit=becior[
						Tzn. Nie do konca w bloto,zalezy ja na to popatrzysz,ja akurat chcialem modzic co mam,uwazam ze wyszlo to fajnie wszystko,nie zaleznie ile pokaza rolki uwazam ze efekt jest olbrzymi i do serii jest przepasc(widoczne to bylo nie raz przy testach z innymi 2.0l gti) Ja jestem zadowolony z tego co tam namodzilembecior pisze:Ciekawe ile koni wypluje?!hmm

W Walbrzychu powstaje hamownia w nastepnym tygodniu robimy testy na moim mk 3.Powienien byc wykres  Co do znaczka,to sprawdze moze faktycznie bedzie lepiej
 Co do znaczka,to sprawdze moze faktycznie bedzie lepiej

Ostatnio zmieniony sob sie 22, 2009 21:13 przez papol, łącznie zmieniany 1 raz.

Zdjecia z dzisiejszej sesji do VWTRENDS
Pan fotograf i ofiara (GTI)

Prawdziwe poswiecenie dla dobrego zdjecia

I takie moje jedno

Pan fotograf i ofiara (GTI)

Prawdziwe poswiecenie dla dobrego zdjecia

I takie moje jedno

Ostatnio zmieniony pt wrz 04, 2009 20:54 przez papol, łącznie zmieniany 1 raz.