Przerobiony na gaz w benzynie. Przerabiałem go w lutym.
Pierwsza sprawa jest już od jakiegoś czasu. NIe przeszkadzało mi to bardzo więc nie zwracałem na to uwagi. Jednak po pojawieniu się nowych dolegliwości opiszę i ten. Może ktoś mi pomoże

Po odpaleniu, gdy silnik jest zimny silnik pracuje nierówno. Obroty nie szaleją ale czuć złą pracę. Nie moge wtedy jechać, ponieważ robi bardzo duże żabki podczas dodawania gazu. Postoję trochę w miejscu, troszkę pogazuję i mu przechodzi. Jest tak zawsze na zimnym silniku. Nieważne czy to gaz czy benzyna.
Okresowo pojawiają się żabki kiedy jadę. Np. wczoraj w drodze do pracy i z niej była tragedia, a dzisiaj jechało się normalnie (no prawie ale o tym później). Podczas dodawania gazu robi żaby. Nie mogę zwiększać prędkości. Tak do 40 km na h jest dobrze. Strasznie nim rzuca.
Ostatni problem pojawił się wczoraj i tyczy się falujących obrotów. Falują w zakresie 0.8-1 Trzęsie autem silnik nierówno pracuje, skrzynia biegów też ma duże drgania. To też pojawia się tylko na samym początku. Później mu przechodzi i mogę jechać normalnie

Mam nadzieję, że dobrz eopisałem i znajdzie się jakaś mądra głowa, która mi pomoże. Od czego zacząć sprawdzanie?