jaka moze byc przyczyna tego kopcenia i ew. naprawy ?
z gory dzieki za pomoc, pzdr

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

nie wyglada to najlepiej jak sie przyjzec + tylna klapa z pieknymi osrodkami korozji w okolicy tablicy
 nie wyglada to najlepiej jak sie przyjzec + tylna klapa z pieknymi osrodkami korozji w okolicy tablicy  ... ale ... jest mi to na reke - klapa i tak pojdzie do zaspawania, klamki w drzwiach zamienie na te z golfa IV i przy okazji zostanie polozony nowy kolor
 ... ale ... jest mi to na reke - klapa i tak pojdzie do zaspawania, klamki w drzwiach zamienie na te z golfa IV i przy okazji zostanie polozony nowy kolor  ( to tak po krotce hryhryhry
 ( to tak po krotce hryhryhry  )
 ) ) sprawdzalem wczesniej luzy na kierze i ku mojemu zdziwieniu byly znikome :O
 ) sprawdzalem wczesniej luzy na kierze i ku mojemu zdziwieniu byly znikome :O  po puszczeniu kiery samochod jechal po prostej - wiec podejzewam ze te drgania to nic powaznego ^^
 po puszczeniu kiery samochod jechal po prostej - wiec podejzewam ze te drgania to nic powaznego ^^  

zalezy gdzie..ale za robote mysle ze minimum to 150zl + uszczelniacze -15-18zl, uszczelka pod dekiel - 20-30zl..miskov pisze:jesli to sa te uszczelniacze, ile mniej wiecej moglaby kosztowac naprawa/wymiana?

a raczej ceny jego uslug
  a raczej ceny jego uslug   

a teraz nagle przestalo sie to oplacac...hehe..
  a teraz nagle przestalo sie to oplacac...hehe..Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 80 gości