TDI Regeneracja przepływomierza

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Zilly
Użytkownik
Użytkownik

TDI Regeneracja przepływomierza

Post autor: Zilly » sob paź 08, 2005 11:43

Mam tutaj coś dla użytkowników TDI. Pojawił się temat na elektrodzie jak to ustrojstwo próbować naprawić. Jak twierdzi autor sposób jest skuteczny:
elektroda.pl pisze:w przeplywce jest taki fajny platynowy drucik ktory w czasie pracy silnika jest dosc goracy i na nim lubia sie osadzac rozne zanieczyszczenia a ja ten drucik
wzialem i malutkim pilniczkiem podrapalem ( i teraz mnie smiesza wyznania niektorych fachmanow ktorzy mowili ze tego nawet pedzelkiem nie wolno dotykac hehe ) do innego to lustereczko ktore tam jest tego sie niedotyka a tylko kapie a igle sie pilniczkiem czysci
a potem kapiel i tu juz dowolnosc albo woda krolewska ( hcl + HNo3) konsultowalem sie z chemikami albo chlorek amonu tyle ze stezony chodzi o to by rozpuscic te zanieczyszczenia
Link do tematu: http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic334404.html
Ostatnio zmieniony ndz kwie 12, 2009 21:50 przez Zilly, łącznie zmieniany 1 raz.

malys10
Nowicjusz
Nowicjusz

Post autor: malys10 » ndz kwie 12, 2009 19:28

Regeneracja przeplywek 694 216 671. Mi ten gościu naprawil juz 4 miechy i *#cenzura#* jak złoto, nieiwem ile teraz bierze ale bylo niedrogo pozdro.
Ostatnio zmieniony ndz kwie 12, 2009 19:30 przez malys10, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”