Moderatorzy: bugalon, kkkacper, toffic, VIP

Niby napisali też że dokręcali tak jak powinni, ale wiadomo jak to jest. Oprócz tego, że krzywki są wyższe to i sprężynki są zdecydowanie mocniejsze niż seryjne. Wg. mnie spierniczyli oni a nie schrick
 Niby napisali też że dokręcali tak jak powinni, ale wiadomo jak to jest. Oprócz tego, że krzywki są wyższe to i sprężynki są zdecydowanie mocniejsze niż seryjne. Wg. mnie spierniczyli oni a nie schrick 
 również 2 połówki, ehh szkoda
 również 2 połówki, ehh szkoda   

Ja nie, ale moj kolega tak. Zakladal walek 1 raz i zle go dokrecal. Pekl w polowie.Lysiak pisze:ciekawa sprawa. Kupa zelastwa nie powinna peknac nawet przy nie odpowiednim dokrecaniu i twardych mocnych sprezynach, bez przesady. Czy ktorys z was uszkodzil walek w ten sposob?
 Na poczatku myślałem ze kable od świec źle podlączyłem. Po jakimś czasie dopiero zdjąłem pokrywę, a tam taki zonk..
  Na poczatku myślałem ze kable od świec źle podlączyłem. Po jakimś czasie dopiero zdjąłem pokrywę, a tam taki zonk..
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości