Rewelacyjnie ci to wychodzinoname_conek pisze:powoli zabrałem sie za polerkę rantówjeden już wstępnie zrobiony ;]
 Polerka i te BBS'y ...brak słów poprostu
  Polerka i te BBS'y ...brak słów poprostu  
 Fajne fotki. Szczególnie z samolotem i koparka

Moderator: G0 Karcio

bo 2 śrubki zostały popsute i teraz muszę szukać gdzie takie można kupić [jak ktoś wie to będę wdzięczny za info ] do tego postanowiłem wypolerować środki i tu kolejna porażka bo powłoka lakiernicza nie chce zejść z całości próbowałem nakładać 4 razy na 30 min scansol i nic prawie nie ściągnął papierem ściernym tez nic prawie nie schodzi, robiłem je na wszystkie sposoby :/ nakładałem na długi/krótki czas, cienkie/grube warstwy itp nawet próbowałem preparatów innej firmy o podobnych właściwościach i nie dało rady tego zdjąć :/ gdybym to papierem ściągał to musiałbym mieć dużo arkuszy bo zaraz papier sie zaklejał i nadawał sie do śmieci :/ ogólnie przy jednym środku spędziłem ponad 6h tak wygląda teraz...
  bo 2 śrubki zostały popsute i teraz muszę szukać gdzie takie można kupić [jak ktoś wie to będę wdzięczny za info ] do tego postanowiłem wypolerować środki i tu kolejna porażka bo powłoka lakiernicza nie chce zejść z całości próbowałem nakładać 4 razy na 30 min scansol i nic prawie nie ściągnął papierem ściernym tez nic prawie nie schodzi, robiłem je na wszystkie sposoby :/ nakładałem na długi/krótki czas, cienkie/grube warstwy itp nawet próbowałem preparatów innej firmy o podobnych właściwościach i nie dało rady tego zdjąć :/ gdybym to papierem ściągał to musiałbym mieć dużo arkuszy bo zaraz papier sie zaklejał i nadawał sie do śmieci :/ ogólnie przy jednym środku spędziłem ponad 6h tak wygląda teraz... 
 [ i takie podglądowe foto VT [ troszkę jaśniej wyszło docolowo ma byc pod kolor znaczka i pasków] jak to będzie mniej więcej wyglądać poniżej] Co o tym myślicie? bo u nikogo jeszcze tak nie widziałem i myślę że na żywo może fajnie to wyglądać.
  [ i takie podglądowe foto VT [ troszkę jaśniej wyszło docolowo ma byc pod kolor znaczka i pasków] jak to będzie mniej więcej wyglądać poniżej] Co o tym myślicie? bo u nikogo jeszcze tak nie widziałem i myślę że na żywo może fajnie to wyglądać. bo nie chce zmieniać felg bo bardzo mi sie one podobają na tym aucie, tylko co sezon innym wydaniu
 bo nie chce zmieniać felg bo bardzo mi sie one podobają na tym aucie, tylko co sezon innym wydaniu  

daje po oczach ale jest ok i tak ma byćnoname_conek pisze:Co o tym myślicie?
 tylko jak wspomniales odcien deczko sciemnić
     tylko jak wspomniales odcien deczko sciemnić zostan przy tym nie mieszaj już sobie w głowieMaciek23 pisze:A poza tym przekonales mnie ze na zolto u siebie musze miec srodki
noname_conek pisze:a wiec juz 4 ranty sa spolerowane
oczywiście nie obyło sie bez szkódbo 2 śrubki zostały popsute i teraz muszę szukać gdzie takie można kupić [jak ktoś wie to będę wdzięczny za info ] do tego postanowiłem wypolerować środki i tu kolejna porażka bo powłoka lakiernicza nie chce zejść z całości próbowałem nakładać 4 razy na 30 min scansol i nic prawie nie ściągnął papierem ściernym tez nic prawie nie schodzi, robiłem je na wszystkie sposoby :/ nakładałem na długi/krótki czas, cienkie/grube warstwy itp nawet próbowałem preparatów innej firmy o podobnych właściwościach i nie dało rady tego zdjąć :/ gdybym to papierem ściągał to musiałbym mieć dużo arkuszy bo zaraz papier sie zaklejał i nadawał sie do śmieci :/ ogólnie przy jednym środku spędziłem ponad 6h tak wygląda teraz...
[url=http://images43.fotosik.pl/78/f01ddaa7c0d5c76am.jpg]Obrazek[/URL]
wieć postanowiłem oddać środki do piaskowania i zobaczymy co z tego wyjdzie jak będzie sie dało już dobrze spolerować to całe będą w polerką a jeśli sie nie uda pomalowane zostaną na czerwono[ i takie podglądowe foto VT [ troszkę jaśniej wyszło docolowo ma byc pod kolor znaczka i pasków] jak to będzie mniej więcej wyglądać poniżej] Co o tym myślicie? bo u nikogo jeszcze tak nie widziałem i myślę że na żywo może fajnie to wyglądać.
Osobiście na początek wolałbym je całe w polerkę na ten sezon a na następny z czerwonymi środkamibo nie chce zmieniać felg bo bardzo mi sie one podobają na tym aucie, tylko co sezon innym wydaniu

[url=http://images38.fotosik.pl/74/712fda865bfdb0f3med.jpg]Obrazek[/URL]
 odpowiedni odcień czerwonego powinien wyglądać bardzo dobrze
 odpowiedni odcień czerwonego powinien wyglądać bardzo dobrze   

i zacząć modzić ja za naszą granicą gdzie ludzie do niebieskich aut wstawiają różowe środki i robią duże wrażenie na zlotach
 i zacząć modzić ja za naszą granicą gdzie ludzie do niebieskich aut wstawiają różowe środki i robią duże wrażenie na zlotach  przykładem sa znane filmiki wagenwerks
 przykładem sa znane filmiki wagenwerks  na początek chciałby je całe wypolerować ale ja sie nie bedzie dało to wtedy chyba będzie czerwony
 na początek chciałby je całe wypolerować ale ja sie nie bedzie dało to wtedy chyba będzie czerwony  

Efektu lustra i tak sie nie osiagnie bo to nie sa "pelne" felgi.
 Efektu lustra i tak sie nie osiagnie bo to nie sa "pelne" felgi.

wiec działaj tam działaj bo wiosna tuż tuż...
 wiec działaj tam działaj bo wiosna tuż tuż...  

hehe miło słyszećdjtomek pisze:oto przykład auta, które w wersji zimowej bije na głowe wiele aut w setupie letnim !!! naprawde super wygląda !
 dzięki
 dzięki poszukam jakiegoś lakiernika i zobaczę co z tego wyjdzie
 poszukam jakiegoś lakiernika i zobaczę co z tego wyjdzie   
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 18 gości