Auto idzie jak jasna cholera;)
PS miło było poznać innych fanów chipowania;)
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP

dzięki, pojadę mniej więcej tak mówisz. Mam navi więc chyba się nie zgubię , Byle mnie tylko nie wprowadziła do rzekibradley pisze:mariachi, ja jade na Kobior, Mikolow, potem do konca na wezel Sosnicy i przed wjazdem na wiadukt A4 skret w lewo, potem kierujesz sie na ulice Rolnikow, na Bojkowska i wyjezdzasz na ulice Pszczynska. O tej porze moim zdaniem przy zamknietej Pszczynskiej od strony A4 ruch jest zdecydowanie mniejszy. Ale jak boisz sie jednokierunkowych ulic gliwickich i samych Gliwic to jedz z drugiej strony czyli od Zabrza.

Maicroft pisze:Ciekawe ile wskaze moja zdechla seria w automacie
Obawiam sie ze cisnienie doladowania bedzie szalec, bo automat troche za bardzo zamula turbine, ale jeszcze sobie to sprawdze

Jedyna roznica, to chyba kwestia przestawienia hamowni, chociaz to nie jestem pewien. Przy DSG jest mozliwosc zapiecia na stale jednego z biegow i z tych 1300obr/min mozna go zakrecic do 4500obr/min bez problemu. Zobaczymy w piatek.
 Jedyna roznica, to chyba kwestia przestawienia hamowni, chociaz to nie jestem pewien. Przy DSG jest mozliwosc zapiecia na stale jednego z biegow i z tych 1300obr/min mozna go zakrecic do 4500obr/min bez problemu. Zobaczymy w piatek.Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości