zapowiada sie ciekawie
  zapowiada sie ciekawie  kocur pokarze pazurki
 kocur pokarze pazurki  
Moderator: G0 Karcio

określił jakiś czas na kiedy będzie gotowe

Auto jest u mechanika ale zacznie dopiero za dwa tygodnie i myśle że na marzec sie wyrobiBolo GTI pisze:Sawno, robi się mocno. Planujesz później jakieś podniesienie mocy w tym silniku czy zostawiasz serie? Wiem, że wybiegam troszkę w przyszłość, ale jak wiemy ma on potencjał. Czekam na efekty i życzę powodzenia. Dobrze, że w naszej okolicy coś takiego się dzieje..
Pozdrawiam

byla, jest i bedzie miazga. tylko tyle mocy i zawias tak nisko, nie da sie nacieszyc moca na polskich drogach
  byla, jest i bedzie miazga. tylko tyle mocy i zawias tak nisko, nie da sie nacieszyc moca na polskich drogach  autko juz widziane kiedys na zywca ( na rozpoczeciu sezonu 2008 wolin ) bardzo mi sie wtedy podobalo i do tej pory nie zmieniam zdania
  autko juz widziane kiedys na zywca ( na rozpoczeciu sezonu 2008 wolin ) bardzo mi sie wtedy podobalo i do tej pory nie zmieniam zdania   

kacpersky pisze:tyle mocy i zawias tak nisko, nie da sie nacieszyc moca na polskich drogach

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości