Fajna kierowniczka
  Fajna kierowniczka  dawno nie zaglądałem do Twoejgo tematu ale też dawno Cię nie widziałem w DW na spotach
  dawno nie zaglądałem do Twoejgo tematu ale też dawno Cię nie widziałem w DW na spotach  w miarę możliwości zapraszam
  w miarę możliwości zapraszam  
 NiceCieluś pisze:Przy 200km/h na 5 jest 4100 obrotów.

Moderator: G0 Karcio

Fajna kierowniczka
  Fajna kierowniczka  dawno nie zaglądałem do Twoejgo tematu ale też dawno Cię nie widziałem w DW na spotach
  dawno nie zaglądałem do Twoejgo tematu ale też dawno Cię nie widziałem w DW na spotach  w miarę możliwości zapraszam
  w miarę możliwości zapraszam  
 NiceCieluś pisze:Przy 200km/h na 5 jest 4100 obrotów.

Powiem ci że przyzwyczaiłem się , buta ma nawet wiec na razie zostaje, ale jakie spalanie małe, dwa litry w dół poszło, no i cicho w aucie przy 180 nie słychać silnikaCSR_GTI pisze:Kurde troche nie za bardzo dobra taka długa do 16v ale da sie żyć (sam mam podobnie)

4S, ale sprzęgło włożyłem z Gti 8v żeby dawało rade. A tą tarcze z 16 v mam na sprzedaż. Kur... przejechałem na niej 100km i leży w domutoffic pisze:to jaką masz skrzynie??
 Jak pech to pech...
  Jak pech to pech...Ano słyszałem pewne pogłoski co tam montujesz ukratkiempaja pisze:ale ja już nie mam klekotawięc jak będziesz miał czas to napisz, bo ciekaw jestem

Paja tak na szybko jak dzisiaj jechałem sprawdziłem to przy 2 tyś (to wszystko na 5 biegu) przy 2 tyś było 90km/h, 3 tyś jakoś 125, a 4 tyś 185. Przy 6-ciu ci nie powiem bo na razie boję się na tych kołach sprawdzić, ale na pewno szybkopaja pisze:Cieluś, a możesz jakieś przykładowe prędkości podać przy np 2, 4, 6 tys obrotów, bo sam się zastanawiam nad tą skrzynią

Powiem ci zę przez kilka pierwszych dni klnołem, poza tym ciągle łapałem się na tym że jeżdze do 4 biegu bo na słuch mi chodził jak na 5 tcepaja pisze:Cieluś, dzięki za info, w sumie to pasowała by mi taka skrzynia
 , ale teraz jak się przyzwyczaiłem to też mi pasuje taka skrzynia. Ścigać jako tako się nie będę, a buta i tak ma, a przy tym na trasie po autostradzie teraz się jedzie, nie jak na 2Y że ciągle wył silnik.
, ale teraz jak się przyzwyczaiłem to też mi pasuje taka skrzynia. Ścigać jako tako się nie będę, a buta i tak ma, a przy tym na trasie po autostradzie teraz się jedzie, nie jak na 2Y że ciągle wył silnik.

troche mała ale już się przyzwyczaiłem
  troche mała ale już się przyzwyczaiłemMała to źle ! Im mniejsza tym lepsza ziomPiszPan pisze:troche mała ale już się przyzwyczaiłem
 Miałem teraz 30tkę to już nie mogłem na nią patrzeć, ale 28 to co innego
 Miałem teraz 30tkę to już nie mogłem na nią patrzeć, ale 28 to co innego   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości