był problem z białym mieliśmy ponad 4 tys próbekfuldi pisze:Fido_dido, a w jakich odcieniach/lakierach wybierałeś ?
przekrój był zaczynając od hondowskiej nh0 po leksusach kończąc.....
ogólnie dramat najbardziej śnieżno biały kolor miał citroen

Moderator: G0 Karcio

był problem z białym mieliśmy ponad 4 tys próbekfuldi pisze:Fido_dido, a w jakich odcieniach/lakierach wybierałeś ?

nie dosc ze biale jak taksowka to jeszcze klekocze
 nie dosc ze biale jak taksowka to jeszcze klekocze  nie podoba mi sie :green_fuck:
 nie podoba mi sie :green_fuck: 
 Lepiej 2,0 w GAZIE  :green_fuck:  :green_fuck:
 Lepiej 2,0 w GAZIE  :green_fuck:  :green_fuck:

GRZANA pisze:łenie dosc ze biale jak taksowka to jeszcze klekocze
nie podoba mi sie :green_fuck:
Ale zapraszam do mnie
Taki bialy koreczek to marzenie, tylko szkoda ze w dieslu :/ na pewno szybszy bedzie niz 90% aut na forum, ale jakos to klekotanie mnie chyba nigdy nie przekonaLepiej 2,0 w GAZIE :green_fuck: :green_fuck:
 pojeździsz to zmienisz zdanie jak kupę zimówki to jeszcze przed nowym rokiem powinienem cie odwiedzić Tościk
  pojeździsz to zmienisz zdanie jak kupę zimówki to jeszcze przed nowym rokiem powinienem cie odwiedzić Tościk   

hee a 3citi jest ciut ciężej żeby klapsy rozdawaćFido_dido pisze:ale dopuki jedzilo rade auto dałe rade kazdemu u mnie w miescie tylko lanie bylo od tego sprzetu z filmiku
http://pl.youtube.com/wat...re=channel_page
hahaha
 co prawda ty nie byłeś za sterami, ale klaps to klaps
 co prawda ty nie byłeś za sterami, ale klaps to klaps   

Fido_dido pisze:.. ma zawitac jedyne słusze turbo tutaj gt2260v wraz ze szpera

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 14 gości