szczerze mowiac to ja tez tigera zapuszczam czasami.. nio teraz ostatnio mniej bo cd spzredalem.. ale.. jak mam to tiger musi byc... jak sie jeszce basa podkreci:):)Czechu pisze:najczęściej pogrywa RadioZet, a jak jest ciekawie na drodze to lubię sobie zapuścić eye_of_the_tigerwtedy nawet dobry Diesel nie jest zły
Czego słuchacie w samochodzie? :)
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
- jocker_slupca
- Nowicjusz

- Kontakt:
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
- jocker_slupca
- Nowicjusz

- Kontakt:
nio ja music instructor mialem zapuszcane w ostatnie wakacje czesto.. czasami jak mnuie najdzie ochota to music instructor musi byc i nie ma mocnych:):)paulox pisze:A ja polecam Music InstructorMuza wypasik przy dobrych głośnikach (na razie takich nie mam
ale juz czekam na dostawe nowych glosników
)
http://s2.metaldamage.onet.pl/c.php?uid=176134 <-- METAL DAMAGE - ciekawa gra internetowa <-- ZAPRASZAM:)
-
sylvii
- malutki gti
- Nowicjusz

- Kontakt:
UCZUCIA ZAGUBILEM UTRACILEM TO CO PIEKNE :(
-
Avenger
- Trance Lord

- Kontakt:
Heh a ja czy w aucie, czy na discmanie czy w aucie słucham taką muzę którą najbardziej kocham (bez skojażeń proszę
) A mianowicie HARD TRANCE, HARD HOUSE, TECH-HARD.... Jak ktoś nie wie z czym to się je to zapraszam na www.di.fm tam jest dużo kanałów i dają nawet dobrą jakość...
Pozdrawiam HARD maniaków
Pozdrawiam HARD maniaków
- jocker_slupca
- Nowicjusz

- Kontakt:
-
bandit
witam! ja w aucie słucham prawie wszystkiego, zależy od nastroju! ale najchętniej wrzucam krążki na których jest cała masa niziutkiego, mięsistego i POTĘRZNEGO BASSSUU!! najlepsze uczucie jest jak basik schodzi tak że prawie go nie słychać a wszystko się trzęsie!! tylko furce trochę to szkodzi... plastiki trzeszczą itp...