Golf mkIV cabrio by djbro
Moderator: G0 Karcio
Zakupilem pare rarytasow   , np. Klimatornik kompletny do golfa mk3
 , np. Klimatornik kompletny do golfa mk3  brakuje mi tylko chodnicy klimy, podstawy pod sprezarke do 1.8 benz/1.9 diesel na alternator 90 A, przewodu laczacego sprezarke z chlodnica. Zakupilem jeszcze oryginalne webasto, licznik do vr6, mfa, oryginalny podlokietnik ze skorzanym workiem na reczny i we wtorek przyjdzie wlacznik swiatel z obsluga przednich swiatel przeciwmgielnych. Wiecej zdjec porobie jutro bo mi sie rozladowal aparat. Jak ktos ma do sprzedania to co wymienialem na poczatku to prosze na priv.
 brakuje mi tylko chodnicy klimy, podstawy pod sprezarke do 1.8 benz/1.9 diesel na alternator 90 A, przewodu laczacego sprezarke z chlodnica. Zakupilem jeszcze oryginalne webasto, licznik do vr6, mfa, oryginalny podlokietnik ze skorzanym workiem na reczny i we wtorek przyjdzie wlacznik swiatel z obsluga przednich swiatel przeciwmgielnych. Wiecej zdjec porobie jutro bo mi sie rozladowal aparat. Jak ktos ma do sprzedania to co wymienialem na poczatku to prosze na priv. 

.
 . 
[ Dodano: Nie Paź 23, 2005 20:49 ]

, np. Klimatornik kompletny do golfa mk3
 , np. Klimatornik kompletny do golfa mk3  brakuje mi tylko chodnicy klimy, podstawy pod sprezarke do 1.8 benz/1.9 diesel na alternator 90 A, przewodu laczacego sprezarke z chlodnica. Zakupilem jeszcze oryginalne webasto, licznik do vr6, mfa, oryginalny podlokietnik ze skorzanym workiem na reczny i we wtorek przyjdzie wlacznik swiatel z obsluga przednich swiatel przeciwmgielnych. Wiecej zdjec porobie jutro bo mi sie rozladowal aparat. Jak ktos ma do sprzedania to co wymienialem na poczatku to prosze na priv.
 brakuje mi tylko chodnicy klimy, podstawy pod sprezarke do 1.8 benz/1.9 diesel na alternator 90 A, przewodu laczacego sprezarke z chlodnica. Zakupilem jeszcze oryginalne webasto, licznik do vr6, mfa, oryginalny podlokietnik ze skorzanym workiem na reczny i we wtorek przyjdzie wlacznik swiatel z obsluga przednich swiatel przeciwmgielnych. Wiecej zdjec porobie jutro bo mi sie rozladowal aparat. Jak ktos ma do sprzedania to co wymienialem na poczatku to prosze na priv. [ Dodano: Nie Paź 23, 2005 20:49 ]
moglbys wrzucic fotki na http://www.imageshack.us , bo na tym serverze co masz chyba sie limit wyczerpal ...