z braku 195/40/16 z przodu wylądowało 195/45/16 ale też jest bardzo dobrze
 z braku 195/40/16 z przodu wylądowało 195/45/16 ale też jest bardzo dobrze   

215/35/16

195/45/16

Moderator: G0 Karcio

Zakładaj szybko alu na autko i dawaj foty
 Zakładaj szybko alu na autko i dawaj foty  

195/45 jest wyższe od 215/35 o około 7mm, jak znajde 195/40 to odrazu wskakują na auto, te kupiłem tylko żeby już śmigać na alumcsym pisze:ładnie to wyglada, tylko te 195/45 wygladają wyzsze od tych tylnich... docelowo bedziesz zakłądał 195/40?

najprawdopodobniej alu zawitają w środe na aucie jak oczywiście dobrze pójdziegolfer_1984 pisze:Oponki spoko Zakładaj szybko alu na autko i dawaj foty

teraz do tego auta absolutnie nie pasują ( o ile do jakiegokolwiek pasują )
  teraz do tego auta absolutnie nie pasują ( o ile do jakiegokolwiek pasują )  

mi sie tam podobamcsym pisze:Wygląda dobrze, choć za bedlookami nie przepadam...

może kiedyś zobaczysz na żywo i zmienisz zdanie, według mnie wygląda to dobrzemcsym pisze:W zeszłym sezonie już to mówiłem i teraz też powtórze, że jakieś kanciate masz te tylne nadkole, jakoś dziwnie naciągnięte...

dlatego pomalowałem je na czarno żeby były słabo widocznemcsym pisze:I co mi się rzuca w oczy, to bembny teraz do tego auta absolutnie nie pasują

teraz jest inaczej niż u wszystkichmcsym pisze:Rejestracje dałbym na swoje miejsce, nic to nie daje przecież, że jest poniżej

jestem w trakcie poszukiwań 195/40/16 bo chce go jeszcze opuścić  w dół
 jestem w trakcie poszukiwań 195/40/16 bo chce go jeszcze opuścić  w dół  co do lamp raczej zostane przy tych bo ładnie sie komponują z całością
 co do lamp raczej zostane przy tych bo ładnie sie komponują z całością   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 16 gości