naszukałem sie tych gratów nieźledar3k_ pisze:diwajsy jak zloto fajne lampki zapodales, pokombinuj cos z tym zderzakiem, moze wkoncu siadzie tak jak nalezy
 a ze zderzakiem to już nie mam pojęcia co może być nie tak
Moderator: G0 Karcio
naszukałem sie tych gratów nieźledar3k_ pisze:diwajsy jak zloto fajne lampki zapodales, pokombinuj cos z tym zderzakiem, moze wkoncu siadzie tak jak nalezy

właśnie wydaje mi sie, że za wąski jest, strasznie ciężko wchodzi, bede coś z tym kombinował bo za duże szpary sąDawca_Nerek pisze:czyli za szeroki ?? Możliwe że jest od Vento US one są szersze minimalnie
dokładnie zgadzam sie z Tobącovacsxxx pisze:to jest na 100% z golfa usa produkt 100% oryginalny...
czekamy na efekt
 a co do efektów to myśle, że do końca marca sie wyrobie  z wszystkim
 a co do efektów to myśle, że do końca marca sie wyrobie  z wszystkim
To nie chodz nigdzie tylko rób przy samochodzierafiok pisze:mam już dość chodzenia na piechote

dobrze ze zakladasz takie opony,j tez o takich mysle!!
 dobrze ze zakladasz takie opony,j tez o takich mysle!! 
 właśnie jest poprawiana polerka pojawią sie tylko nowe opony z przodu 195/40 z tyłu 215/35
  właśnie jest poprawiana polerka pojawią sie tylko nowe opony z przodu 195/40 z tyłu 215/35  a tutaj tak na zachęte
 a tutaj tak na zachęte   

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 13 gości