((. Kreci ale nie czuc benzyny, wiec rozebralem pompe paliwa, podlaczylem pod akumulator i kreci sie czyli niby pompa ok, zalozylem ja z powrotem, autko odpalilo, wylaczylem sprobowalem kolejny raz..odpalilo ale juz z bolami, za trzecim razem juz nie poszlo, Kto ma jakies pomysly ? Co mam sprawdzic ? kopulka, palec i przewody WN wymienione, filtr paliwa tez, swiece, pasek rozrzadu sprawdzony. Nie wiem co mam znowusz sprawdzac.
((. Kreci ale nie czuc benzyny, wiec rozebralem pompe paliwa, podlaczylem pod akumulator i kreci sie czyli niby pompa ok, zalozylem ja z powrotem, autko odpalilo, wylaczylem sprobowalem kolejny raz..odpalilo ale juz z bolami, za trzecim razem juz nie poszlo, Kto ma jakies pomysly ? Co mam sprawdzic ? kopulka, palec i przewody WN wymienione, filtr paliwa tez, swiece, pasek rozrzadu sprawdzony. Nie wiem co mam znowusz sprawdzac. 1) Moze mi ktos napisze za co sie zlapac, co sprawdzic ?
2) czy jakby byla uszkodzona cewka to pompa by sie nie wlaczala ?
3) czy w przewodzie na zdjeciu powinno byc paliwo ? ( bo nie ma )

wiadomo od czego jest forum i ten dział... tu trzeba koledze pomóc "domowym" sposobem bo jest późno, jutro niedziela i ciężko o testery.
 wiadomo od czego jest forum i ten dział... tu trzeba koledze pomóc "domowym" sposobem bo jest późno, jutro niedziela i ciężko o testery.