chyba juz nigdy tego nie ujrzymy...gawcio pisze:KamilW moglbys dodac ta porade jak usprawnic pierburga 2e2 ??? ewentualnie co z tym Twoim ztuningowanym

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

t-tas pisze:ale dzisiaj tato zadał mi pytanie-jak ustawić pływak????-

powiem ze jest wkoncu szansa ujrzenia, moj sprawuje sie bardz dobrze, nie ma takich cudow jak na WEBERZE jesli chodzi o parametry ale jezdzi sie przyjemnie a wezykologia zredukowala sie do minimum. Jak bede mial wene w weekend to opracuje ta przerobke. Teraz przesiadlem sie do BMW i jestem w trakcie sprzedazy auta.gawcio pisze:KamilW moglbys dodac ta porade jak usprawnic pierburga 2e2 ??? ewentualnie co z tym Twoim ztuningowanym
 poki co porobilem troche przy gazniku z niemala pomoca Maćkooo za co wielki pozytyw dla niego
 poki co porobilem troche przy gazniku z niemala pomoca Maćkooo za co wielki pozytyw dla niego  i pali mi na mroziku na tyk:)  twoja betke widzialem na fotach i powiem ze wypasik
 i pali mi na mroziku na tyk:)  twoja betke widzialem na fotach i powiem ze wypasik  ja poki co biore sie za mody mojego mk2 ale czekam az sie cieplej zrobi
 ja poki co biore sie za mody mojego mk2 ale czekam az sie cieplej zrobi  
   :):):)
:):):)
Dz serdeczne, jesli coś jeszcze macie nie tak to powiem że mozna sporo w tym gaźniku się pobawić. Podpowiem z chęcią jeśli ktoś ma problemgawcio pisze:Maćkooo za co wielki pozytyw dla niego

ale powiem ze jest ciekawe.
 ale powiem ze jest ciekawe.

Mógłbym również prosicKamilW pisze:Panowie, kazdy kogo interesuje poprawa ekonomiki i osiagow swojego samochodu niech zglosi sie do mnie i poda swojego maila. Posiadam fajne opracowanie (wprawdzie dotyczace Fiatow 126p i 125p) ale bardzo uniwersalne dotyczace tego co mozna zrobic w samochodzie zeby szybciej i taniej sie nim poruszac. Opracowanie nie zostalo przygotowane przezemnie. Wpadlo mi w rece znalezione na internecie wiec nie odpowiadam za trescale powiem ze jest ciekawe.
 eric.dud@wp.pl
  eric.dud@wp.pl Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 110 gości