haha kąt wtrysku ustawia się na rozgrzanym silnikubeny pisze:WAŻNA sprawa regulacja tylko na zimnym silniku ,bo chodzi o rozruch jak jest zimny
no powiedz co .... Regulamin Forum !!!!beny pisze:jeżeli pomogłem to wiadomo co
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP

pozdro dla wszystkich vw fanów-CZEść
 pozdro dla wszystkich vw fanów-CZEść 

Mam GolfikaIII 1.9 tdi 110KM od ok.2 miesięcy i dwa problemy:
  Mam GolfikaIII 1.9 tdi 110KM od ok.2 miesięcy i dwa problemy: .Swiece kupiłem i założyłem nowe.
 .Swiece kupiłem i założyłem nowe. .Z róry dzięki!
 .Z róry dzięki! Będe sprawdzał za pomocą prubówki-chyba dobrze?
 Będe sprawdzał za pomocą prubówki-chyba dobrze?  Swiece są nowe zaznaczam. A jeśli chodzi o te przyduszanie na wysokich obrotach to wydaje mi się że padł przepływomierz powietrza.Jest taka możliwość?-czy jak przepływomierz padnie to całkiem? Pozdro!
 Swiece są nowe zaznaczam. A jeśli chodzi o te przyduszanie na wysokich obrotach to wydaje mi się że padł przepływomierz powietrza.Jest taka możliwość?-czy jak przepływomierz padnie to całkiem? Pozdro!kąt wtryskuiras15 pisze:1.Słabo odpala jak jest zimny,nawet jak nie mam mrozu,a jak chwile pochodzi to odpala na dotyk.Dodam jeszcze że jeszcze się nie zdarzyło żeby nie odpalił chodź było ok.-10s,ale trzeba było się nakręcić trochę.Jak odpali to kopci tak na szaro czy niebiesko jakąś.Swiece kupiłem i założyłem nowe.
szukaj "notlauf" "n75" "kierownice spalin"iras15 pisze:2.A drugi problem wygląda tak,że przy wysokich obrotach(ok.3000) coś go dusi,jakby brakowało paliwa czy cuś?Jadę np.na 4 biegu i przy ok.110km/h do przydusza,wrzucę 5 bieg i przy ok. 130km/h to samo,jak odejmę gazu i znowu dodam to ciągnie ale tak do 140km/h i to samo.
 A jak nie ma to co może być przyczyną?
  A jak nie ma to co może być przyczyną?
 .Zaraz posprawdzam też bezpieczniki ale też już to robiłem więc problem siedzi trochę głębiej
 .Zaraz posprawdzam też bezpieczniki ale też już to robiłem więc problem siedzi trochę głębiej  Na razie odpala ale szkoda tak kręcić i kręcić.
 Na razie odpala ale szkoda tak kręcić i kręcić.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 28 gości